klabbesworldtwo

en liten blogg som handlar om mitt liv och mina tankar om diverse saker....

går en ams kurs...

Publicerad 2016-02-05 18:42:41 i

Först i detta inlägg så vill jag göra en sak klar för er innan jag börjar att gnälla.
Och det är att jag ÄR verkligen villig att ta nästan vad jobb som helst som erbjuds mig. För jag VILL jobba och kunna klara mig själv. Och jag tror att jag har mycket att komma med när det gäller jobb på den svenska arbetsmarknaden. Men jag får fan aldrig chansen att visa vad jag kan. Det gör mig bra irriterad ibland.

Men nu vill det jag skulle skriva om. Och det handlar om att jag just nu har påbörjat en ams kurs som har som mål att få mig i jobb. Och det låter ju lovande tänker jag. Dock så är jag bra misstänksam mot ams kurser. För de brukar lova mer än de kan leverera.
Men idag så hade vi en föreläsning om mål med vårat jobbsökande och det är ju alltid bra att tänka så tänker jag. Men föreläsningen börjar med att våran föreläsare börjar att snacka typ om hur lyckat hans liv har blivit sen han gjorde vissa ändringar i sitt liv. Och det är väl kanske bra att han delar med sig av detta. Men det jag tänker på är. Vad får vi ut av att höra han predika om hur bra hans liv är. Det får ju inte direkt mig att må bättre. Dock så tänker jag inte ta åt mig av detta utan tänker göra det bästa av denna kurs.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela