klabbesworldtwo

en liten blogg som handlar om mitt liv och mina tankar om diverse saker....

det är dags nu

Publicerad 2016-03-10 22:03:42 i

Jag har haft en mycket trevlig kväll i goda vänners lag ikväll, och det är ju precis så här jag vill ha det. Att kunna umgås med sköna människor på lokal och snacka om allt mellan himmel och jord.
Och det var en detalj som jag kommer att ta med mig från denna kväll. Och det var en sak som en av mina vänner sade til mig efter att vi gått ut från puben och vi skulle säga god natt för kvällen.

"Jag måste säga att du Klas, du är en bra trevlig kille..."

Och det var så skönt för min självkänsla att just få höra det från en person. För jag har ju hängt med en vän ett bra tag, som jag trodde var min vän men som skulle komma att visa det totala motsidan mot att vara en vän. Och hen har bra många gånger sagt att jag är så och så negativ i mittt sätt attt vara.
Men jag har bara lyssnat med ett halvt öra på hens skitsnack. Dock så har det varit jobbigt att höra på det för ofta. Men jag inser idag att hen inte har varit en bra vän för mig.
Men det som var så jobbigt när hen bara slutade upp att höra av sig, det var det svek hen visade. För jag trodde jag kunde lita på hen. Men det kunde jag tydligen inte.

Men jag tänker nu lägga hen åt handlingarna och gå vidare i mitt liv....

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela