klabbesworldtwo

en liten blogg som handlar om mitt liv och mina tankar om diverse saker....

bättre idag

Publicerad 2016-10-16 19:33:58 i

Det var en hemsk lördag kväll för mig igår. Vet inte riktigt varför men kände en sån enorm ångest igår. Så därför var det skönt att gå och lägga sig tidigt.

Därför är det skönt att jag mår mycket bättre idag. Är det något som jag har blivit lite av en expert på genom åren, så är det detta med att få mig själv att må bra efter att ha haft en jobbig dag innan.
Så det blev en långfrukost idag med dagens nyheter som litteratur. Sen ringde jag mamma bara för att det är så skönt att "småsnacka" med henne. Och jag är så enormt glad att kunna ha denna kontakt med henne. För det betyder mycket för mig dessa samtal då jag ringer och snackar med henne om.de mest oviktiga saker. Det som är lite lustigt i dagens samhälle är att det är så svårt att ringa andra och bara snacka skit. Jag har bra svårt att förstå hur detta kan vara svårt. För man kan ju ringa och snacka utan att ha något viktigt att förtälja.

Sanslöst också detta med följetången kring Therese Johaug. För mig är det helt sanslöst att inte hennes läkare kunde se det stora varningsmärke som tydligt var utmärkt på förpackningen. Hur kan.kunde missa detta överstiger mitt förstånd.
Och för mig är det självklart att hon ska bli avstängd.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela