klabbesworldtwo

en liten blogg som handlar om mitt liv och mina tankar om diverse saker....

if you are out there...

Publicerad 2016-10-08 18:46:45 i

Det är lördag kväll och jag har det riktigt bra. Jag har en bra och go känsla i kroppen, det är skönt. För jag tar varje dag som jag mår bra inte för givna. Har ju varit några år tillbaka då jag verkligen inte mådde bra. Men det känns nu som att mitt liv är på väg in i en ny tid. För det kommer nog att ske en del förändringar i mitt liv framöver.
För det första så kanske jag kommer att börja plugga igen och det är inget direkt som jag ser fram emot. Men jag känner att jag måste för att komma vidare i mitt liv. Dock ska jag försöka att göra allt för att kunna bo kvar i Falun. För jag känner att det är här jag vill bo.

Var ute och tog en långpromenad idag och fan vad skönt väder det är ute nu. Det är så fina färger också på träden och dess lövverk. Så nog är hösten ganska mycket av min årstid.

Sitter i.badet och njuter av en bootleg med Bruce Springsteen. Ochdenna är från hans the river turnee. Och jag börjar att förstå varför många håller denna vända som magisk. För Bruce var verkligen på gång dessa år.

Blir hemlagad pizza ikväll mina damer och herrar...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela