klabbesworldtwo

en liten blogg som handlar om mitt liv och mina tankar om diverse saker....

niiiiice söndag...

Publicerad 2016-10-09 17:13:38 i

Det är inte så dumt med söndagar när man tänker efter, och jag är nog rätt bra på att förgylla denna dag också, som för många är fyllda med ångest eller annan pina. Fast sen så tycker jag att man får ju göra det bästa av dagarna som det bara går. Och tänker man redan på förhand att söndagen kommer att bli jobbig, då blir den ju det. Jag tänker annorlunda, utan jag försöker så långt det bara går att tänka positivt.

Tog en långpromenad ute, dock så regnade det och var kallt som fan, så det blev att ta på sig vinterjackan för första gången för hösten. Men det var bara kul att ta fram den, för den är lite av min favoritjacka, så det var skönt att ta fram den. Och snygg är den ju också, och det är ju inte fel.

En detalj som jag ogillar rätt mycket hos folk, det är när det inte går att bestämma en tid om man ska hitta på något. För jag är ju rätt mycket av en person som vill så långt som det bara går, bestämma en tid och plats när man ska hitta på något.
Ofta får man ju svepande svar som "ja vil får se vad som händer imorgon", och detta ogillar jag bra mycket. Man får känslan av att dessa personer vill hålla dörrarna öppna för om det uppkommer något roligare än att hitta på något med mig. Därfär så ogillar jag detta beteende. Därfår så är jag stenhård när det kommer till detta, så jag säger typ att jag är där och där den tiden, så vill hen dyka upp så är det bara att komma.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela