klabbesworldtwo

en liten blogg som handlar om mitt liv och mina tankar om diverse saker....

tankar om framtiden

Publicerad 2016-10-30 21:48:40 i

Jag ligger just nu i min säng och läser en bra bok. Men just som jag läste kom jag över ett stycke som handlade om en ung man som känner en hel del ångest över att han inte bor nära sin åldrande mamma. Och han känner mer och mer en.längtan efter att bo.nära henne för att kunna umgås mer med henne nu.när mamman börjar att komma upp i åren.
När jag läste detta stycke så känns det som att det kunde vara taget direkt ur mitt liv. För så kändes det efter att jag läst det.
För jag känner faktiskt en enorm längtan efter att umgås mer med min mamma. För hon betyder mycket för mig och sen är hon en trygghet att vända sig till när det "blåser kalla vindar" i mitt liv.
Sen är ju.min mamma den enda familj jag har kvar eftersom jag inser mer och mer ju äldre jag blir att min syster är ett avslutat kapitel. Och då finns ju bara jag kvar som ska ta hand om mamma när hon blir äldre. Och jag känner inombords i min själ att det är lite av min livsuppgift. För både min mamma och pappa har betytt så oerhört mycket för mig tidigare att jag ser det som självklart för mig att ställa upp för mamma när hon behöver mig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela