klabbesworldtwo

en liten blogg som handlar om mitt liv och mina tankar om diverse saker....

the Beatles. ..

Publicerad 2016-10-01 21:37:13 i

Jag har nyss sett klart den senaste biofilmen med The Beatles och som fokuserar på deras år på turnee. Och det rör sig om åren mellan 1961 - 1966. Och det som är så intressant är att det finns få riktigt bra dokumentärer som handlar om hur det var för gruppen Beatles på turnee. För man trodde ju att man vid detta laget i mitt liv hade sett de flesta dokumentärer om Beatles, men ack så fel jag hade när jag såg denna the Beatles - eight days a week.

Har annars haft en skön lördag.

Såg ju att det var fint väder när jag gick upp idag så beslöt mig för att ta en långpromenad idag och det var just det jag gjorde. Under promenaden ute i det sköna höstvädret så lyssnade jag på den helt fenomenala podcasten Lundellbunkern. Och för mig som är ett GIGANTISKT Lundell fan så är det stor.njutning att lyssna på denna podcast.

Läste också Lasse Anrell och hans intressanta krönika om Norge och dess längdlandslag och om de nu är dopade eller inte. Men för mig är det MYCKET konstigt om friska och vältränade atleter ska behöva ta astmamedicin. Nej fram med korten på bordet och säg sanningen nu Norge. Annars kommer nog spekulationerna nog bara att fortsätta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela