klabbesworldtwo

en liten blogg som handlar om mitt liv och mina tankar om diverse saker....

bättre idag

Publicerad 2016-09-28 18:26:37 i

Ibland har man dagar då allt bara är skit och man ångrar varför man steg upp. Igår vara verkligen en dylika dag. Allt var verkligen bara skit igår. Men tack och lov så är de dagarna VÄLDIGT få i mitt liv. Så idag när jag vaknade så kändes det genast mycket bättre.

Jag beslöt mig också för att äta något gott ikväll för att väga upp den jobbiga dagen igår. Så ska laga till en go köttgryta ikväll.

Jag läser också en bok om det svenska hårdrocks- och metall undret. För det är helt otroligt vad många hårdrock och metall band det kommit från Sverige de sista trettio åren. Det är bara att nämna Heavy Load, November, Treat, Europe, In Flames, At the gates, Entombed med flera.

Det är bara en sak som irriterar mig och det gäller utbudet i sveriges radio. För.nyligen så lades P3 rock ned. Och det gjorde mig rätt arg för jag lyssnade enormt mycket på det programmet. För det som var så bra med just P3 rock var att det programmet spelade den bästa hårdrocken och metallen för dagen. Man fick en enormt bra koll på musikutbudet genom detta fenomenala program. Därför blev jag lite trött när det lades ner. Sen måste man tänka på att det nog fortfarande finns många hårdrock och metall fans i detta land som skulle uppskatta ett P3 rock. Så jag hoppas att det kommer tillbaka.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela