klabbesworldtwo

en liten blogg som handlar om mitt liv och mina tankar om diverse saker....

Hej...nu drar jag till Berlin

Publicerad 2017-04-23 18:45:39 i

Har haft en riktigt skön söndag idag, blev en lång frukost som alltid om söndagarna. Och det var intressant att läsa om dagens val i Frankrike. Jag hoppas verkligen inte att det blir Marine Le Pen som går segrande idag. Det skulle vara en förlust för det demokratiska samhället ute i Europa.

Tog också en skön promenad i vårsolen. Och det är så skönt att det går mot varmare tider.
Mitt under promenaden så ringde en bekant i Stockholm och vi pratade en bra stund. Hon hade som nyhet att hon skulle flytta till Berlin, och det tycker jag att hon ska göra. Hon nämnde också att hon träffat en kille där som hon funderade på att flytta ihop hos i Berlin. Dock fick jag onda aningar, när hon nämnde att flytta ihop med honom redan. För det är ju alltid bra att lära känna varandra först, innan man flyttar ihop.
Sen så är det ju detta med att hon inte har jobbat på bra länge. Sen har hon ju knappt någon utbildning att tala om. Så jag hade ju helst sett att hon började att fundera på att utbilda sig eller skaffade sig ett jobb. För hur det än är, så kan man inte hålla på att "flumma" runt hela livet. Någon gång måste man landa i vardagen och skaffa sig ett liv. Och ni får kalla mig gammalmodig, men så tycker jag iallafall.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela