klabbesworldtwo

en liten blogg som handlar om mitt liv och mina tankar om diverse saker....

Fredag och många funderingar...

Publicerad 2017-08-25 17:30:06 i

Det är ju fredag och det är ju alltid skönt, dock är detta ännu en dag som har bestått av många funderingar i mitt huvud.
Och det är detta med min utbildning, och som ni säkert numera vet så tycker jag ju om den och vill fortsätta. Dock har jag ett bekymmer som jag har funderat mycket på i veckan. Och det är detta att jag får aktivitetsstöd och soc bidrag för att kunna finansiera denna utbildning. Och detta är ju självklart något som jag är glad över, för det är inte ofta som soc går med på att man pluggar samtidigt som man lyfter bidrag.
MEN, och nu komm vi till mitt dilemma som jag har dragits med under två veckor. Och det är det att jag inte direkt gillar denna löSning, utan jag hade hellre velaft haft csn. För kan jag ha csn då är jag inte beroende av samhället och det är något som jag ALDRIG har kunnat vänja mig vid. Och detta kanske är sjukt dumt att tänka så här. För här får jag en bekostad utbildning utan att behöva offra csn veckor.
Men jag ska ärligt säga att jag blir sjuk nästan av hur systemet funkar, jag vet att det finns regler att följa, men jag har hållit på med allt som heter soc och arbetsförmedlingen så länge nu att jag är URLESS på dem. Och ska jag klara denna nya utbildning så måste jag ha det lugnt och skönt hemma, men det är det inte nu när jag måste fortsätta med ams och soc i två år till. Jag vet att jag kanske överdriver, men detta är sanningen från min sida. Och ärligt så mår jag inte bra, och har aldrig gjort av att leva på soc, som i ärlighetens namn är andras pengar. Jag vill klara mig själv....

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela