klabbesworldtwo

en liten blogg som handlar om mitt liv och mina tankar om diverse saker....

Jag visste det

Publicerad 2017-08-23 17:47:23 i

Jag är SÅ LESS på att ha med arbetsförmedlingen att göra, för den drar bara ner mig, och ska jag vara helt ärlig så håller den, försäkringskassan och soc på att få mig att nästan bryta ihop och må dåligt psykiskt igen. Men jag tänker inte låta dem trycka ner mig, utan jag ska fan i mig visa att jag ska klara detta.
Men det är faktiskt sjukt hur illa det har blivit på arbetsmarknaden idag. För den har ju helt klappat igen, och det är verkligen de starkaste som får jobben idag. För mår man det minsta dåligt eller har någon annan krämpa, då är du helt körd. Och detta med att få en lärlingsplats eller något liknande, det är ju bara att glömma. Utan det är de som har de rätta kontakterna som får jobben idag.
Men kanske ska förklara varför jag mår som jag mår kanske. Men det är bara därför att jag återigen måste tjafsa med försäkringskassan om mitt aktivitetsstöd, trots att jag har gjort allt rätt. Men de har ju en jävla förmåga att hitta de minsta fel hos folk, och det har de tydligen gjort. Och om jag ska orka att slutföra denna rätt jobbiga utbildning, då måste jag kunna ha det lugnt och skönt hemma, så jag kan koncentrera mig på studierna. Men hur ska jag kunna göra det när jag samtidigt måste hålla på att tjafsa med myndigheter.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela