klabbesworldtwo

en liten blogg som handlar om mitt liv och mina tankar om diverse saker....

Blir så ledsen...

Publicerad 2017-12-31 23:22:58 i

Jag blir så ledsen när hon svarar, om jag ska vara helt ärlig. Ska ju inte bli berörd av detta, men det blir jag. Jag är ju ändå hennes broder när allt kommer omkring.

Messade syrran...

Publicerad 2017-12-31 23:18:08 i

Av en händelse så kom jag över numret till min syster, så jag slängde iväg en nyårs hälsning. Men tro inte att hon svarat....

Bara en timme kvar...

Publicerad 2017-12-31 23:01:40 i

Det är just nu bara en timme kvar av året 2017, och det känns inombords att 2018 kommer att bli ett bra år i mitt liv.

Ljus, god dryck och Lundell...

Publicerad 2017-12-31 21:56:57 i

Jag kan nog inte ha det bättre än hur jag har det just nu.
Har ätit gott, njutit av ett långt och skönt bad. Och nu sitter jag i soffan och har satt på en dvd med Ulf Lundell och hans legendariska konsert från Johanneshov från det glada åttiotalet. Så det blir att vänta in tolvslaget med detta och en jävla massa tända ljus.

Skön kväll...

Publicerad 2017-12-31 21:30:59 i

Det har varit en skön nyårsafton så här långt. Har ätit gott och njutit av ett gott vin till.
Dock har jag fastnat i denna mycket intressanta bok om Ingvar Carlsson. Har läst i den under större delen av kvällen.
Dock så ska jag nu langa på en dvd med Ulf Lundell och den klassiska nyårs konserten från Johanneshov år 1985.

Läser om Ingvar Carlsson...

Publicerad 2017-12-31 18:27:46 i

Medans att jag sitter i badet, så läser jag en högst intressant bok om den förre socialdemokratiske statsministern Ingvar Carlsson, och jag är bra glad av att hitta denna bok, för jag har alltid varit en stor beundrare av Carlsson.
Och just nu har jag kommit fram till kapitlet som avhandlar när han, efter mordet på statsminister Olof Palme, övertog platsen som våran näste "commander in chief"'. Och jag har alltid varit intresserad hur han mådde den kvällen. Det kan ju.inte ha varit ett lätt beslut.

En bra platta med Eldkvarn...

Publicerad 2017-12-31 18:09:22 i

En platta med Eldkvarn som mig på riktigt bra humör, det är karusellkvällar. Och vet inte riktigt varför jag blir på så pass bra humör, när jag hör denna platta, men mycket har det att göra med att denna skiva innehåller några av Eldkvarns allra bästa låtar.

En lugn kväll...

Publicerad 2017-12-31 16:24:06 i

Nej det blir ingen utgång för mig ikväll denna nyårsafton, utan jag tänker vara hemma och fira in det nya året själv. Och det ska bli så SKÖNT.

Dags att summera 3...

Publicerad 2017-12-30 22:31:29 i

Jag har så mycket på hjärtat som jag vill få ur mig ikväll, men jag har bestämt att hålla det för mig själv. Och det beror på att det är FÖR personligt för att ta upp här.
Dock så vill jag bara skriva en liten sak. Och det är att jag är glad för den "inre glöd" som jag har och som har räddat mig från jobbiga saker förut och som kommer. För jag är en överlevare i grunden och jag kommer alltid vilja se möjligheter istället för hinder. Och jag är min mamma och pappa EVIGT tacksam för denna gåva. Tack!!!

Dags att summera...2

Publicerad 2017-12-30 18:30:42 i

Jag tror ju alltid gott om framtiden, för i själen så är jag en positiv person. Men det känns lite som att jag under det snart gamla året har blvit lite mer av en realist och lite mer cynisk. Och det är ju inte så konstigt när man ser sig om i samhället. Vården är helt sanslöst dålig, och det kommer nog att ta lång tid innan vården blir lika bra som förr i tiden. Och för att inte tala om den svenska skolan, som helt har spårat ur. Och detta vet jag, för jag har ju dels några bekanta som jobbar som lärare. Och jag blir mörkrädd när jag lyssnar på deras historier. Det pratas ju mycket om dessa evinnerliga mobiler som förstör många av dagens lektioner, och ska vi komma tillrätta med detta så ser jag ingen annan utväg än.att man total förbjuder mobiler under lektionstid. För det är ju inte meningen att det ska tittas mer i mobilen än i litteraturen.

Dags att summera...

Publicerad 2017-12-30 18:20:51 i

Det är snart dags att summera det år som snart är slut. För imorgon är det ju nyårsafton och årets sista dag.
Jag har bestämt mig sedan länge att fira in det nya året själv. För jag tycker bäst om att göra så, för detta har kommit att bli en skön tradition, att laga go mat, njuta av ett glas rött eller två och bara ta det lugnt. Har mer och mer kommit att gilla ensamheten, för det är skönt att rå om sig själv.
Det har kommit två förfrågningar om att delta i nyårsfirandet, men jag tackar vänligt men bestämt nej. Det var en idiot till vän som frågade vad jag skulle göra istället, och då sa jag ärligt att jag bara skulle vara hemma och softa. Hen tyckte det lät konstigt mot att umgås i goda vänners lag. Men jag stod på mig, för det är så här jag vill ha det. Och har jag bestämt mig för en sak, då ska det mycket till för att jag ska ändra mig.

Bra match...

Publicerad 2017-12-30 16:45:54 i

Det märks verkligen att det är derby, för spelarna lirar hela tiden på gränsen till det otillåtna. Och det är ju aldrig kul när spelare blir skadade pga fula tacklingar.
Jag tror att svensk hockey måste ta itu med alla dessa fula tacklingar.

Hääääärlig hockey...

Publicerad 2017-12-30 15:44:08 i

Jag fortsätter lördagen med att kolla in en härlig match mellan Skellefteå och Luleå. Och det är som vanligt när det är norrands derby, hett och bråkigt. Precis som det ska vara.

Halkig promenad...

Publicerad 2017-12-30 15:34:39 i

Det var en bra halkig och jobbig promenad som jag var ute på tidigare idag, men det beror ju mycket på att Falun har blivit så sjukt dåliga på att snöröja bort snön. Och jag har ju alltid berömt Falun för dess snöröjning, men nu måste jag nämna att det är under all kritik.

Trist....

Mat på christmas leftovers...

Publicerad 2017-12-29 20:12:51 i

Jag fick med mig lite rester från det julbord som jag i jul har avnjutit med min käre mamma. Och jag hade turen att få med mig lite av mammas goa julskinka. Dock så var jag inte så sugen på klassisk julskinka, utan jag googlade på christmas leftovers, och fann denna pasta rätt som jag ikväll har lagat til, och bra gott blev det.


http://www.tasteline.com/recept/spaghetti-med-skinksas/


Läser om vietnam kriget...

Publicerad 2017-12-29 18:47:40 i

En bok som jag har fastnat i nyligen är vietnamkrigen av Marco Smedberg. Detta är en enormt läsvärd bok om just vietnamkrigen, och det som är så bra med denna är att boken verkligen förklarar på djupet, bakgrunden till dessa hemska krig. Så vill du veta mer om dessa hemska krig, då kan jag verkligen rekommendera denna bok.

Sista helgen på 2017...

Publicerad 2017-12-29 18:23:01 i

Det har då kommit till den sista helgen detta år 2017, och jag ligger i badet som brukligt om fredagarna.
Och som brukligt också så är detta en tid, då jag brukar tänka tillbaka på året som snart är slut. Och vet inte riktigt vad jag ska säga om detta år, och det enda ord jag kommer på i min hjärna är "överlevnad"'. För jag är bra glad att jag har hälsan och viljan att gå framåt och vilja mer i livet. För det vill jag, jag VILL framåt och ha det bättre än hur jag har det nu.

Praktiken avklarad...

Publicerad 2017-12-28 18:38:30 i

Så var då den första av fyra praktik perioder slut, och tydligen har jag gjort ett bra jobb för jag fick idel lovord i det arbetsintyg som de gav mig. Och det är ju alltid kul att höra.

På väg hem...

Publicerad 2017-12-27 10:12:12 i

Så är jag då på väg hem igen efter att ha spenderat den med min mamma, och det har varit en mycket skön jul. Dock så vaknade vi upp till att det snöade sjukt mycket utanför vårat fönster denna morgon. Så det fick bli att jag fick gå ut och skotta så mamma kom ut med bilen. Det är trist att Sverige har blivit så nedrustat att vi inte kan hantera att det kommer lite snö. För så tycker jag att det har blivit. Vid minst snöoväder så kollapsar Sverige, och så är det ju. Och jag tycker inte att vi ska vara så handfallna som vi är vid denna lilla snöstorm som kom i natt. För jag märker ju hur enormt dåligt det är plogat när mamma för en stund sen var ute och körde. Men detta beror ju på att vi har rustat ner snöröjningen så till den milda grad att de som jobbar med snöröjning idag inte hinner med. Jag vet ju själv hur man ska göra för att en god snöröjning ska bedrivas. För jag har jobbat med det, och det som ska till är mer folk och fler plogbilar. För som det är idag så finns det ju knappt folk som är ute och skottar och sen så har nog de som kör plogbilar på tok för stora distrikt som de ska underhålla. Det som skrämmer mig lite, är hur Sverige skulle agera om det kommer en rejäl snöstorm av det större slaget. Jag är rädd att Sverige skulle totalt kollapsa då. För den beredskapen finns nog inte idag.

Julafton

Publicerad 2017-12-24 08:43:55 i

Så var det julafton och jag har det såååå bra här hos mamma.

På väg uppåt...

Publicerad 2017-12-20 17:52:58 i

Jag är på väg till mamma för att hälsa på henne över julen, och det är alltid lika skönt att åka iväg och träffa henne.
Och det slog mig tanken just nu att varje gång jag åker hit upp så känner jag ett sånt "inre" lugn.

Tar inte med plugget..

Publicerad 2017-12-19 21:06:44 i

Jag tror inte att jag kommer att ta med något plugg till mamma, för jag känner att jag behöver några dagar "off" från allt pluggande.

Iväg på julfirande...

Publicerad 2017-12-19 19:25:20 i

Det ska bli skönt att åka bort några dagar imorgon för julfirande. Jag ska åka iväg och hälsa på mamma, och det ska bli skönt att träffa henne för vi ses ju inte så ofta. Sen ska det bli skönt för mig att resa bort några dagar, och inte tänka på studierna så mycket.

På det igen...

Publicerad 2017-12-16 18:41:54 i

Jag fixar detta lilla bakslag också, för jag ska ju tänka på detta med att summan som jag ska betala tillbaka till försäkringskassan kunde ha varit större, så jag ska ta med mig att jag nog har haft rätt så mycket tur.

Det känns också lite som att överklass kärringen har gjort comeback i våra liv. För jag såg en äcklig kärring i kassan på Willys tidigare idag. Och hon hade en päls på sig som nog har kostat en hel del. Men när jag såg henne så hade jag så sjukt mycket förakt i ögonen. Jag hade god lust att ta fram en tändare och elda upp hennes jävla överklass päls. Och säga några trevliga ord till kassörskan kunde hon inte heller. Och till råga på allt så orkade hon inte heller bära sina kassar. Det fick hennes stackars man göra. Tror inte han har ett så kul liv.

En promenad i ilska...

Publicerad 2017-12-16 17:34:27 i

Det var verkligen skönt att bege mig ut för en liten stund sen och ta en promenad. Men det var nog en av de snabbare promenader jag genomfört på ett bra tag. För jag gick sjukt fort och i ren ilska över det brev som jag fick idag från försäkringskassan.

fick ett "kul" brev idag...

Publicerad 2017-12-16 15:18:59 i

När jag skriver detta inlägg så är jag sååå IN I HELVETE ARG så att jag nästan kokar inombords, och varför jag är det kommer jag till om en liten stund.
Men tänkte först bara skriva av mig lite om hur mitt liv ser ut. För det känns som att jag aldrig får vara helt nöjd och ha lugn och ro i mitt liv, utan jag åker ständigt på bakslag som gör att jag inte mår bra och som får som följd att jag mår dåligt pyskiskt. Dock så vet jag nu hur jag ska göra för att hindra att jag mår jättedåligt, för som det var för några år sen så hade visste jag inte hur jag skulle göra för att hindra att jag helt gick ner mig när det blåste i mitt liv. Nu har jag verktyg som jag kan ta till när det kommer till dagar som dessa.
Men jag är så trött på att jag aldrig kan slappna av helt och ha det skönt i mitt liv. Utan jag är ständigt på min vakt för jag vet att det kommer dagar så jag får besked som gör att jag mår dåligt. Och det besked som jag fick idag gjorde att jag nästan helt deppade ihop.
Men vad är det då som har gjort att jag är så förbannad och arg och ledsen, jo jag fick ett brev idag i min e-post från försäkringskassan om att jag måste betala tillbaka ett rätt stort belopp. Och detta är ju helt sjukt, för jag var tvingad att ha med försäkringskassan att göra under en liten stund, för jag hade inget jobb just då. Och det skall nämnas att jag har lämnat alla papper som bevisar att jag var arbetslös just då och att jag tänkte söka till högre studier för att kunna studera så att jag kan få ett framtida jobb. Så jag tycker att jag har rätt till att få aktivitetsstöd under en liten kort stund, det var bara någon månad. Och nu har jag kommit in på en utbildning som jag trivs med.
Jag har ju csn nu och det är ju bra, dock så blir man ju inte rik på detta, men jag klarar mig.
Det som gör mig så arg, det är att jag känner mig så jagad och stämplad som en bidragsfuskare, och det är jag INTE. Så jag tycker att man hade kunnat sett mellan fingrarna med detta belopp. Dels så tycker jag att man borde jaga alla hudratals som fuskar och som fuskar till sig tusentals kronor varje månad i bidrag, och jag tycker att man ska ge fan i såna som jag, som försöker göra rätt för mig, men det känns som att man ska fuska dag och vara en så oärlig person som möjligt, då kan man nå framgång i detta jävla skitland som jag mer och mer börjar hata faktiskt. För jag tycker inte att detta land är ett land att bo i, om man som jag försöker göra rätt för sig genom att jobba och betala skatt.
Nej man ska vara oärlig och vara en komplett idiot, då får man frangång i detta skitland, för så känns det som.

Nej jag ska göra klart denna utbildning, sen drar jag från detta land, för jag känner mig som en främling snart, Det land som jag en gång växte upp i, det landet finns inte längre känns det som.

Kalla går som tåget..

Publicerad 2017-12-16 12:44:01 i

Det är kul att Charlotte Kalla är tillbaka som vinnare igen efter att förra helgen ha blivit åtta i Davos. Det kan ju ha att göra med att Davos ligger så pass mycket högre över havet, och Kalla har aldrig gjort bra ifrån sig på hög höjd. Så det var skönt att hon studsade tillbaka med en vinst idag.

Lördag...

Publicerad 2017-12-16 12:21:29 i

Det var skönt att vakna idag och kunna sova lite längre än om jag hade jobbat. Behöver verkligen denna ledighet.
Trist att svenska tjejerna i handboll förlorade mot Frankrike i vm igår. Och det som är extra trist är att de tydligen spelade som sämst när det behövs som mest och mycket stod på spel. Helt klart behöver vi spelare som är vana vid att spela tuffa och viktiga matcher.

Det som gör det så bra...

Publicerad 2017-12-15 21:00:36 i

Varför jag gillar doobidoo så mycket är bara för att man blir så glad av att se detta program. Och det ryktas om att detta är sista säsongen för detta program, och jag hoppas verkligen att det inte är sant. För det finns fan inget annat att se på tv idag.

Fredagsmys...

Publicerad 2017-12-15 20:43:18 i

Vad jag gillar Doobidoo, för detta program är nog något av det bästa svt har gjort.

Fredag mina damer och herrar...

Publicerad 2017-12-15 18:52:18 i

Efter en.lång vecka på praktiken så har det kommit till veckans sista dag, det är nämligen fredag. Och måste säga att det ska bli skönt med helg och lite ledighet.

Det är julkänsla för mig...

Publicerad 2017-12-14 20:56:20 i

Jag tror och känner faktiskt att det skulle infinna sig mer julro för mig att hjälpa de hemlösa över julen än att tillbringa julen tillsammans med en massa idioter som köper massor med helt värdelösa julklappar varje år och som de ger bort och som sen kanske inte kommer till användning.

Känner inget för julen...

Publicerad 2017-12-14 20:28:24 i

Jag känner mer och mer att jag börjar att ogilla julen mer och mer ju äldre jag blir. För det handlar ju fan bara om hets och shopping för folk numera. Och om inte mamma hade levt, då hade jag hellre stått i ett soppkök och hjälpt hemlösa än att se en massa bortskämda idioter fira en smaklös jul.

En lång höst...

Publicerad 2017-12-14 20:18:46 i

Det märks att det har varit en lång och jobbig höst, för jag är fan helt slut. Så det ska bli skönt att åka till min kära mamma nästa vecka och fira jul med henne.

Nya tag....

Publicerad 2017-12-14 08:40:24 i

Det är ny dag idag och dags för att gå vidare.

Jag ska bara fixa detta...

Jag tvivlar...

Publicerad 2017-12-13 20:32:02 i

Jag HATAR att ha denna känsla i kroppen, och det är en känsla av att det kommer gå åt helvete med studierna just nu. Jag VILL klara detta och jag vill jobba med detta, men tack vare mitt förflutna så behövs det ytterst lite för att rubba mitt goda självförtroende.
Men jag SKA klara detta och ska göra allt för att klara av dessa studier.

Onsdag morgon kl 0648...

Publicerad 2017-12-13 06:54:10 i

Det är onsdag och klockan är tidigt och 0648, men jag känner mig pigg i stor kontrast mot igår. För då hade jag knappt sovit något alls.

Läser just nu DN och som vanligt är det en hel drös med metoo tjaffs, och det är ju som jag skrivit tidigare. Det går ju inte längre att ta denna kampanj på allvar.
Sen så stod det något om att det är stor risk för en kommande svältkatastrof i Kongo-kinshasa. Och det är ju självklart inte bra. Men tänker också på alla hundratals miljarder i bistånd som kommit från Sverige de senaste femtio åren. Vart har dessa pengar tagit vägen? För det verkar ju som att det aldrig blir någon förändring på den afrikanska kontinenten. Helt klart tycker jag att vi ska sluta med att ge bistånd till afrikanska länder. Dessa pengarna skulle komma bättre till användning i Sverige.

Skönt med lite jul break...

Publicerad 2017-12-12 20:50:51 i

Jag börjar känna av att jag har pluggat mycket denna höst och vinter. För jag känner mig bra trött just nu på allt pluggande, så det ska bli kul med lite julfirande snart och några dagar ledigt.

En helt ok söndag...

Publicerad 2017-12-10 22:06:07 i

Det är sista dagen på veckan och det innebär ju söndag. Och det har varit en rätt bra söndag i mitt liv.
Jag var på praktiken tidigare idag fram till klockan fyra och efter det så handlade jag lite matvaror till kvällens middag. Och det blev en god renskavs gryta som verkligen inte gick av för hackor. Sen efter maten har jag läst lite och småkollat på nobell middagen som går av stapeln ikväll. Och detta var en stor grej i min familj när jag var liten, fast numera kollar jag inte så mycket på den. Tycker att det är lite konstigt att titta på tv.när andra äter och har kul. Och det hela är en rätt konstig tradition tycker jag.

Gör inga brott då din idiot..

Publicerad 2017-12-09 21:21:49 i

Jag har lite medkänsla för kriminella idioter som först begår brott och som sen, helt rätt blir dömda till ett straff, men som sedan gnäller om att straffet de har blivit tilldömt är så och så för hårt. Men det är som jag har sagt till folk om min syn på kriminella. De gör ett val när de väljer att begå en kriminell handling, och då är det ju självskrivet att de ska få ett straff. Och det finns inga ursäkter för detta. Jag tänker mycket på detta när jag läser Liam Norberg och hans bok insidan. För i denna bok så gnäller han sjukt mycket på samhället, och att det är fel att låsa in folk i fängelser. Men då tänker jag... Begå inte brott då din idiot....

Lördagskvällen...

Publicerad 2017-12-09 21:03:00 i

Det är en bra skön lördagskväll, för är hemma och tar det lugnt.
Har jobbat tidigare ikväll, och det var skönt att jobba lite. Var dock bra lugnt och jag behövde inte göra så mycket.
Är hemma nu och ligger i sängen och läser. Har hällt upp ett glas rött som jag njuter av.
På stereon rullar en live platta med Peter Lemarc, och varje gång som jag lirar denna platta mår jag SÅ bra. Hans musik gör mig så lycklig.

The byrds live...

Publicerad 2017-12-08 21:21:56 i

Vad kan vara bättre än att se kvällens idol final? Jo det är att lyssna på en live platta med mitt favorit band The Byrds. Och denna platta är inspelad år 1970 i London på The Royal Albert Hall. Och herregud vilken bra konsert det är. För detta är under den period som the byrds konserter kunde flumma ut i rena psykosen. Och detta händer just under deras framförande av låten eight miles high. De framför på denna inspelning en helt fantastisk version av denna låt. Det är hela tjugo minuter exstas.
Och detta helt live om man.jämför med dagens musik som är till hälften förinspelad när den framförs.

Metoo dravlet...

Publicerad 2017-12-08 19:05:44 i

Som vanligt när kvinnor ska dra igång något så blir det pannkaka av allt. Och det jag tänker på är metoo dravlet. För det började bra men sen har det helt spårat ur och blivit någon sorts kampanj för att smutskasta så många män som det bara går. Trist att det skulle bli så.

Sjukt kaxigt...

Publicerad 2017-12-08 18:42:29 i

En artist som jag har kommit att lyssna mycket på under detta år, det är Neil Young. Och det är först nu och under detta år som jag på riktigt har kommit att förstå storheten i hans artistskap. En av hans senare plattor psycadelic pill är helt underbar att lyssna på. Det är en platta som Neil lirade in tillsammans med hans band crazy horse. Och de är verkligen en kombo som det slår gnistor om. Sen gillar jag Young och hans envisa attityd mot att gå mot strömmen, för det är inte många idag som skulle våga att öppna en skiva med en första låt som klockar in på över tjugo minuter i speltid.

Fredag kväll..

Publicerad 2017-12-08 18:32:47 i

Det är skönt med fredag, fast har mest pluggat idag och har knappt varit ute, men det känns som att det kvittar för det är ju plusgrader ute och snöslask.
Bättre då att ta ett långt bad och njuta av lite god läsning och en bok.

Vinyl...

Publicerad 2017-12-07 20:56:08 i

Vad jag älskar ljudet av vinylskivor, och det är så skönt att höra på en vinylskiva. Det är något magiskt med det.

Känner hat mot min egen släkt...

Publicerad 2017-12-07 17:54:47 i

Vad jag mer och mer känner ett hat byggas upp inom mig när jag tänker på min släkt. För dessa personer är i mina ögon något av det mest patetiska samling människor jag stött på.
För det är helt sjukt att när min mamma ska åka ner till en begravning, så får hon inte någon sängplats hos någon av våra släktingar i Stockholm. Och detta gör ont i mitt hjärta av att tänka på detta. För min mamma är något av det finaste som finns på denna jord och hon har aldrig gjort någon människa något ont. Så när hon ringer och kollar runt om sängplats nu till denna begravning och hon inte kan få sova någonstans, det gör mig fly förbannad.
Efter detta vill jag inte ha något med min släkt att göra.

Fixade omtentan...

Publicerad 2017-12-06 19:29:49 i

Det var med en stor suck av lättnad som jag idag tog emot beskedet att jag hade fått godkänt på min omtenta. För jag har redan fått göra om den en gång tidigare, och jag ville INTE göra om den en gång till. Så det var skönt att få ta emot beskedet att jag är godkänd.

Sjätte december...

Publicerad 2017-12-06 06:28:33 i

Det är den sjätte december och jag är uppe runt klockan 0627 och jag äter frukost, har tänt några ljus vilket sprider en skön mysfaktor i min lägenhet.

Läser också i morgontidningen och som vanligt är det nya metoo uppror, men det börjar att bli bra tröttsamt nu med alla dessa uppror.

Nöjd...

Publicerad 2017-12-05 21:39:10 i

Jag är bra nöjd med mig själv ikväll, för jag har klarat av en hemskt jobbig studie uppgift. Och det är alltid samma sköna känsla i magen när man har klarat av något svårt.

Ångest...

Publicerad 2017-12-04 00:14:42 i

Jag ska vara helt ärlig nu. Det kommer återigen att gå åt helvete för mig nu när det gäller mina studier. Jag har den känslan i kroppen igen...

Första advent...

Publicerad 2017-12-03 13:49:31 i

Det är första advent och jag firar in denna dag med att tända det första ljuset i advent och tänka lite tillbaka på det gågna året, och när jag tänker på detta år så är det väl lite som vanligt för mig. Lite upp och ner, men för det mesta så har det varit ett bra jobbigt år.
Men jag får väl vara glad åt att jag trots allt mår bra och har hälsan och att mina nära och kära mår bra.

En annan sida av Metoo...

Publicerad 2017-12-02 12:17:51 i

Jag kan tycka ibland att denna metoo kampanj har gått lite för långt ibland, och jag undrar ibland om det verkligen är så här illa som det utmålas.
Jag läste också igår en insändare i en tidning som jag bara måste ta med här. För jag håller med i vad skribenten tar upp...

"Varför framstår så många Metoo-drabbade kvinnor som mähän? Det är väl bara att ge förövaren en örfil eller en spark i skrevet!"

Och detta tycker jag är bra sant, för jag kan tycka ibland att vi svenskar är så mjäkiga och veliga.

Vägrar..

Publicerad 2017-12-01 20:26:03 i

Det finns folk som har velat komma hem till mig och vill njuta av min mat, men jag vägrar tills det finns vettigt folk som gillar och uppskattar god mat. För de flests idag är ju fan inte kloka när det kommer till mat. Antingen så är det någon jävla diet som sätter käppar i hjulet eller så äter folk så fort att man knappt hinner sätta sig till bords.

Jag och matlagning...

Publicerad 2017-12-01 20:14:57 i

Nej jag vill nog göra det mesta från "scratch" när det gäller matlagning. För jag vill.veta vad jag stoppar i mig och sen är det mycket roligare att laga maten än att köpa något halvfabrikat och sen steka på det, och det blir sällan gott. Nej så ikväll blir det att laga till min egna potatisgratäng och sen steka en go köttbit till. Tror det kan bli hur gott som helst....

Nytt med U2...

Publicerad 2017-12-01 18:58:42 i

Det är alltid kul när ens favorit artister eller grupper kommer med nya alster, och idag släppte U2 skivan songs of experience, och efter att ha lyssnat en och två gånger på.nya plattan så måste jag säga att den är inte så dum.

Djurgården levererar...

Publicerad 2017-12-01 18:43:21 i

Det är roligt att vara Djurgården fan just nu, för laget har ju gått som tåget denna säsong, och detta är ju inte direkt jag är van vid. Men en stor del av detta tror jag har att göra med kanadensaren René bourque. För han har verkligen levererat sen han kom till klubben, dock ska jag erkänna att jag själv var bra skeptisk till detta nyförvärv, för oftast när Djurgården har värvat transatlanter så har det blivit pannkaka av alltihop. Men René har visat sig vara en spelare som spelar för laget och vill vinna. Så kanske kan man våga hoppas på ett kul slutspel framåt våren.

One HELL of a week...

Publicerad 2017-12-01 18:32:56 i

Det är ju då för jävla skönt att man ÄNTLIGEN.kan andas ut och vara på bättringsvägen igen efter denna hemska vecka. För det var länge sedan som jag har varit så förkyld som jag har varit denna vecka. Men nu är jag bättre och det var skönt att vara tillbaka på praktiken igen.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela