klabbesworldtwo

en liten blogg som handlar om mitt liv och mina tankar om diverse saker....

fick ett "kul" brev idag...

Publicerad 2017-12-16 15:18:59 i

När jag skriver detta inlägg så är jag sååå IN I HELVETE ARG så att jag nästan kokar inombords, och varför jag är det kommer jag till om en liten stund.
Men tänkte först bara skriva av mig lite om hur mitt liv ser ut. För det känns som att jag aldrig får vara helt nöjd och ha lugn och ro i mitt liv, utan jag åker ständigt på bakslag som gör att jag inte mår bra och som får som följd att jag mår dåligt pyskiskt. Dock så vet jag nu hur jag ska göra för att hindra att jag mår jättedåligt, för som det var för några år sen så hade visste jag inte hur jag skulle göra för att hindra att jag helt gick ner mig när det blåste i mitt liv. Nu har jag verktyg som jag kan ta till när det kommer till dagar som dessa.
Men jag är så trött på att jag aldrig kan slappna av helt och ha det skönt i mitt liv. Utan jag är ständigt på min vakt för jag vet att det kommer dagar så jag får besked som gör att jag mår dåligt. Och det besked som jag fick idag gjorde att jag nästan helt deppade ihop.
Men vad är det då som har gjort att jag är så förbannad och arg och ledsen, jo jag fick ett brev idag i min e-post från försäkringskassan om att jag måste betala tillbaka ett rätt stort belopp. Och detta är ju helt sjukt, för jag var tvingad att ha med försäkringskassan att göra under en liten stund, för jag hade inget jobb just då. Och det skall nämnas att jag har lämnat alla papper som bevisar att jag var arbetslös just då och att jag tänkte söka till högre studier för att kunna studera så att jag kan få ett framtida jobb. Så jag tycker att jag har rätt till att få aktivitetsstöd under en liten kort stund, det var bara någon månad. Och nu har jag kommit in på en utbildning som jag trivs med.
Jag har ju csn nu och det är ju bra, dock så blir man ju inte rik på detta, men jag klarar mig.
Det som gör mig så arg, det är att jag känner mig så jagad och stämplad som en bidragsfuskare, och det är jag INTE. Så jag tycker att man hade kunnat sett mellan fingrarna med detta belopp. Dels så tycker jag att man borde jaga alla hudratals som fuskar och som fuskar till sig tusentals kronor varje månad i bidrag, och jag tycker att man ska ge fan i såna som jag, som försöker göra rätt för mig, men det känns som att man ska fuska dag och vara en så oärlig person som möjligt, då kan man nå framgång i detta jävla skitland som jag mer och mer börjar hata faktiskt. För jag tycker inte att detta land är ett land att bo i, om man som jag försöker göra rätt för sig genom att jobba och betala skatt.
Nej man ska vara oärlig och vara en komplett idiot, då får man frangång i detta skitland, för så känns det som.

Nej jag ska göra klart denna utbildning, sen drar jag från detta land, för jag känner mig som en främling snart, Det land som jag en gång växte upp i, det landet finns inte längre känns det som.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela