klabbesworldtwo

en liten blogg som handlar om mitt liv och mina tankar om diverse saker....

Många kanske undrar...

Publicerad 2017-02-12 21:56:02 i

Jag känner att jag måste skriva om en sak som jag har tänkt skriva om en längre tid. För folk i min närhet har undrat ibland varför jag lagar så mycket mat när det bara är jag själv som nästan bara äter det jag lagar.
Men jag ska förklara.
För det första så grundar sig mitt stora matintresse i att jag tycker om att laga mat helt enkelt. Och jag gillar att äta god mat. Och sen så tänker jag så här. Jag tänker inte vänta med att äta god mat tills jag har träffat någon som jag kan äta denna goda mat med. Utan jag vill äta bra och vällagad mat under tiden.
Sen är det en annan detalj som är viktig för mig när det kommer till min rätt passionerade förkärlek till mat. Och det är att jag vill föra vidare min mammas fantastiska kokkonst. För hon är.nog den bästa förebild man kan ha när det kommer till matlagning.

Men det allra viktigaste är nog att för mig är att jag ser matlagning som den ultimata njutningen och jag mår så bra av att laga just mat. För ibland.glömmer jag tid och rum när jag är mitt uppe i ett avancerat recept.

Kommentarer

Postat av: Dagny

Publicerad 2017-02-13 15:20:46

Nu när du har nu mobil kan du ju även börja fotografera dina kreationer. Tack på förhand. Mvh

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela