klabbesworldtwo

en liten blogg som handlar om mitt liv och mina tankar om diverse saker....

Jag tänker inte göra något...

Publicerad 2017-07-18 18:34:19 i

Jag hade ett samtal igår med en släkting via telefon, och under samtalet så kom vi in på hur min syster och hennes idiot till man lever med sina tre barn.
Och tydligen så är det inte alls bra i min systers familj, för barnen äter tydligen någon sorts magmedicin, och det för att det är så rörigt hemma. Men jag är inte ett dugg förvånad över detta, för mannen i denna familj är nog en av de mest stressade män jag träffat. Han måste ha damp, för han sitter nästan aldrig still.
Sen så verkar inte min syster må bra heller, för hon ska tydligen ha gått ner mycket i vikt säger min bekant till släkting.
Och sen så är det tydligen mögel i taket i deras kök. Och sen är det tydligen allmänt rörigt i hela huset. Och allt detta tyder ju på att det är något som är jävligt fel i min systers familj.
Men jag känner ingen som helst lust att höra av mig. För jag har gjort såååå många försök tidigare att ha någon som helst kontakt. Men det duger ju tydligen inte att snacka med vanliga människor som jag eller min mamma. Och då får det vara. Jag vill inte ha att göra med idioter i min närhet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela