klabbesworldtwo

en liten blogg som handlar om mitt liv och mina tankar om diverse saker....

Fredag 3 mars...

Publicerad 2017-03-03 18:15:52 i

Så är vi framme vid den första fredagen i mars månad. Det är fortfarande vinter och jag njuter i fulla drag. För det är skönt när det är kallt och vintrigt ute. Och sanningen är ju att ju kallare det är, ju mer trivs jag.

Har kollat en hel del sport idag. Och först så var det herrarnas staffett i vm. Och jag slog tyvärr av apparaten när Johan Olsson låg långt bak i fältet. Jag trodde aldrig att killarna skulle vända detta. Men ack så fel jag skulle ha. För när jag mitt i fredags städningen slog på apparaten så hade Hellner gjort en bragdartad sträcka och så var vi med i rejset igen om medaljer. Han måste verkligen ha åkt sanslöst bra på sin sträcka.
Han lämnade sen över till Halfvarsson på sista. Och jag måste undra hur hans huvud funkar. För han körde verkligen med huvudet under armen. För efter att finländaren ramlade på upploppet så höll Halfvarsson på att tappa bronset pga att han slog av på farten och den som låg femma kunde faktiskt ha snott bronset från oss.
Dock det som var roligast denna fredag i sportväg, det var att Susanna Kallur lyckades ta sig till final i sin sista stora tävling. För hon har ju bestämt att detta är hennes sista säsong. Och att hon hade krafter.kvar till en sista stor final. Det är stort i min bok.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela