klabbesworldtwo

en liten blogg som handlar om mitt liv och mina tankar om diverse saker....

ett egoistiskt samhälle..

Publicerad 2017-11-14 20:45:00 i

Jag har skrivit om det förr, och jag skriver det igen, för det känns som att Sverige mer och mer blir ett land som blir mer egoistiskt och där man tänker på sin egen lyckas smed, än att tänka på de andra runt omkring sig. Det är trist att skriva så här negativt om Sverige, men det är en sanning som jag märker av mer och mer i vårt samhälle.

Jag tror snart att jag kommer att byta studiegrupp, för jag tycker verkligen inte att den fungerar just nu. Och det ska ju vara så att vi ska jobba som ett team, men just nu så känns det som att det är en grupp i gruppen, och det känns som att de inte vill att vi andra ska beblanda oss med dem. Det trista är att jag hade detta på känn, för jag har varit med om detta så många gånger förr, när det kommer till grupparbeten, och jag har väl blivit lite av en expert på grupper och hur de funkar i praktiken. Och jag har lärt mig en sak, och det är att oftast så fungerar det inte att jobba i grupp för mig, för jag är en lone wolf och jag trivs med att jobba själv, och jag hatar när jag blir tvingad till att bestämma i en grupp, jag har aldrig varit bra på det och kommer heller aldrig att bli bra på det. Så därför tycker jag att det är bättre att lämna över ordförande rollen till de som gör det bättre än jag.
Men om jag ska umgås med dessa personer i ett och ett halvt år till, då vete fan om jag klarar denna utbildning, så därför måste jag kanske byta grupp, och det snarast.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela