klabbesworldtwo

en liten blogg som handlar om mitt liv och mina tankar om diverse saker....

Sorry, cant help you...

Publicerad 2017-11-11 18:57:43 i

Vi har fått en gnällfia på halsen i gruppen, och det är så störande, för hon söker hela tiden maskopi stöd i gruppen, och hon vill hela tiden att vi ska tycka synd om henne så fort det kommer en jobbig uppgift. Och det trista är att hon hela tiden kör med "mamma-prylen", och med det menar jag att hon skyller på att det är jobbigt med mamma rollen och att det är jobbigt att blanda pluggandet med det. Och jag är så TRÖTT på föräldrar som skyller ifrån sig på sina barn när deras egna liv är jobbiga. Ni kanske skulle ha sett till att fixa till ert liv först, och sen skaffat barn.
Och sen detta med våra studier, så är det ju lika jobbigt för alla. Så från mig får du ingen sympati. Jag har nog med mitt liv.

Så till lördagen...

Är en bra skön lördag. Har fått lite pluggande gjort och det är ju bra. Och det sköna är att det just nu flyter på bra med studierna, och det är skönt.

Har tagit mig ett glas rött ikväll och färdigställt en gryta som just nu goar till sig på spisen. Den ska goa till sig i minst en timme, så den blir nog go när den är klar.
Det finns inget i min värld som är så nice som att en regnig lördagskväll som denna, sätta på.lite skön musik, och i detta fall plattan use your illusion ett med guns and roses, och laga till en go höstgryta. Detta är för mig HÖJDEN av livskvalitet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela