klabbesworldtwo

en liten blogg som handlar om mitt liv och mina tankar om diverse saker....

Folks mobilvanor..

Publicerad 2017-10-30 16:15:50 i

Det känns som att jag är otroligt ensam om att tycka, att när man jobbar, eller har en gruppträff och man ska träffas för att diskutera veckans uppgifter, då tycker jag själv att mobilen ska vara avstängd så att man kan fokusera helt på uppgiften. Men tydligen så är detta bra känsligt att ta upp, för det känns som om det blir personangrepp lite när jag gör det. Men jag tycker att mobilen ska varA avstängd, för jag tycker att det är bra provocerande när jag själv eller någon annan i gruppen pratar, och någon annan håller på och fipplar med sin mobil.
Sen är det ju bra tragiskt, att folk har blivit så enormt beroende av sina mobiler. Det går inte många minuter mellan att de måste åka fram.
Sen har vi ju karaktären "den-överbeskyddande-morsan" som måste ha sin mobil på utifall hennes barn ringer. För det kan ju hända barnen något och då måste föräldern ha sin mobil på. Det är konstigt att det gick att vara borta från sina föräldrar förr i tiden en hel dag, utan att man behövde ringa morsan eller farsan stup i kvarten. Nej nog tycker jag att föräldrar av idag är på tok för överbeskyddande.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela