klabbesworldtwo

en liten blogg som handlar om mitt liv och mina tankar om diverse saker....

Skön mellandag...

Publicerad 2017-10-17 21:13:32 i

Det har varit en skön mellandag idag och en skön paus ifrån allt som har med plugg att göra. För det har varit lite intensivt ett tag, så denna mellandag var välkommen.
Blev annars en liten utflykt till min lokala skivaffär i Borlänge, och jag gjorde som vanligt.några fynd. Och speciellt en skiva var jag bra glad över att hitta. Och det är skivan höga kusten med Tomas Ledin. Detta är en skiva som är lite speciell för mig i och med att Ledin sjunger om höga kusten och om dess historia. Och jag har ju rötter där uppe och känner väl till några av de historiska händelser som Ledin sjunger om på skivan.

Blev sen en god laxpasta till middag ikväll. Och det blev gott, dock så måste jag nämna att lax har blivit bra dyrt i mataffären. För jag betalade 70 kronor för två bitar lax, och det är fan i mig på tok för dyrt om man frågar mig.

Kul också att Sverige får möta Italien i play of till vm i Ryssland. Tror det kan bli bra två matcher. Dock har jag Italien som segrare, för Sverige viker alltid ner sig i de större matcherna tyvärr.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela