klabbesworldtwo

en liten blogg som handlar om mitt liv och mina tankar om diverse saker....

Har gjort omtenta nu...

Publicerad 2018-08-27 18:45:40 i

Nu har jag gjort omtentan, och det är skönt att detta ångestmoment är över. Och efter att jag har klivit ut ur Säter och dess byggnad så känns det som att det har gått bra, jag hoppas det. För jag vill inget annat än att fortsätta med denna utbildning.
Jag var helt mör när jag kom hem idag, för det blev en tupplur på sängen.

Eftersom jag har fått lön nu, så tänkte jag slå på stort ikväll och laga till lite renskav med egengjort potatismos till. Det var bra länge sen jag åt det, så det ska bli gott att äta det ikväll.
Köpte faktiskt en whisky iag, och har smakat på den medans jag njuter av ett bad. På stereon lirar jag plattan "det goda livet" med Ulf Lundell. Och jag har lirat den plattan bra mycket på sista tiden, men det är inte så konstigt. För enligt mig så är det en helt fantastisk skiva.

Lustigt också en annan sak, och det är detta med dessa valkompasser som man kan göra på nätet för att kolla till vilket parti man tillhör. Det ska väl nämnas att man ska väl inte ta dessa valkompasser så allvarligt, utan det är väl mer en kul grej.
Men efter att ha gjort tre så verkar det som att jag skulle rösta på Sverigedemokraterna, och det stämmet inte alls. Fast några frågor kan jag hålla med om. Och det första är att jag bra gärna skulle vilja ha ett förbud mot tiggeri. För jag är URLESS på att se dessa tiggare när jag ska gå och handla. Och alla vet ju att de är inga riktiga tiggare, för det är nog allt organiserat. För inte fan har tiggare mobiler, för när jag ser det, ja då är det något som är fel.
Sen är det detta med invandringen till Sverige, och nog måste vi stänga gränserna nu ett tag, så att vi kan ta hand om dem som redan finns i Sverige. Nej stopp för fler invandrare tycker jag. Låt andra länder ta sitt ansvar, där USA borde visa mer ansvar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela