klabbesworldtwo

en liten blogg som handlar om mitt liv och mina tankar om diverse saker....

Sett bra tv ikväll...

Publicerad 2018-08-11 21:42:30 i

Det har varit en helt ok lördagskväll för mig måste jag säga, och med det menar jag lugn och ro och tid för mig själv. Jag tycker faktiskt om att bara vara själv ibland och bara ha det skönt. Det behöver inte hända saker jämt, utan jag kan uppskatta minst lika mycket en lugn hemmakväll. Tycker det är alltför många idag som stressar fram genom livet, och de ska göra en himskans massa saker. Och påverkade av antisociala medier blir de också, de idioterna. Jag har aldrig förstått mig på detta med Facebook och andra tramsiga saker. Varför ska man leva livet genom en skärm när det går att leva livet i verkliga livet istället. För jag har skrivit om det många gånger på denns blogg, men jag står för det. Jag tycker allvarligt att folks mobilanvändande har gått för långt idag. Och jag tror att folks allt ökande psykiska ohälsa beror på mobiler och sociala medier.

Det är helt sjukt också att det börjar bli en klassfråga att vara kulturell idag eller för den delen träna. För jag fick i brevlådan en flyer från en kör som ville göra reklam för sig, och jag som gillar körsång blev lite eld och lågor. Och enligt reklamen så skulle detta vara en kör för alla, tills jag såg vad det kostade. Det skulle kosta över tusen jävla spänn att vara med i denna kör. Och det gjorde mig lite arg, för det är väl för fan inte en kör för alla om det kostar så mycket.
Och detta stör jag mig på, för det ska inte behöva bli en klassfråga att vara kulturell, men lite så är det ju. Och det är på tok fel.
Såg också en annan sak som jag har stört mig på. Och det gäller en löparklubb som finns här i Falun, och jag blev lite glad för det tills jag såg vad ett medlemskap skulle kosta. Och precis som med kören så skulle detta gå på drygt tusen kronor per år där också. Och va fan är detta. Man ska ju bara springa, så vad är det som kostar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela