klabbesworldtwo

en liten blogg som handlar om mitt liv och mina tankar om diverse saker....

Jävla snyft reportage...

Publicerad 2018-12-14 19:25:10 i

Jag är bra less ibland på folk som inte kan ta itu med sina egna liv och ta tag i sina problem istället för att ta på sig offerkoftan och tycka synd om sig själv istället för att ta tag i sina problem.
Och det jag tänker först och främst på nu är en artikel man kunde läsa i dagens aftonbladet. Och det handlar om en i idiot till mamma som riskerar att bli vräkt om hon inte innan jul löser sin ekonomiska situation. Och tydligen så har det löst sig tack vare denna snyft artikel. För en massa lättlurade aftonbladet läsare gick man ur huse igår kväll och startade en insamling så att denna kvinna och hennes barn inte blev vräkta.
Själv tycker jag det är något märkligt med denna kvinna. För dels så har hon dragit på sig konstiga kostnader som att hon betalar 900 kronor i månaden för internet och telefoni. Och bara där kan man ju dra ner kostnaden  Själv betalar jag 300 för både internet och mobil. Och sen har hon en bra konstig deal på sin bil på runt 2000 i månaden. Och hon skyller på att hon måste ha bilen för att köra sitt barn till skolan. Hallå!!!! Det finns något som heter skolbuss. Ok det är långt till barnets skola, men det spelar ingen roll. Barnet måste åka buss och bilen ska bort.
Nej fan, denna kvinna borde skämmas!!!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela