klabbesworldtwo

en liten blogg som handlar om mitt liv och mina tankar om diverse saker....

Besökte vårdcentralen idag...

Publicerad 2018-06-18 20:49:25 i

Jag tycker ibland att detta samhälle håller på att krackelera allt mer, för samhälls funktioner som förut funkade och man kunde lita på att de fungerade, de har helt fallit samman idag.
För idag var jag förbi vårdcentralen för att beställa en tid för att undersöka två bett som jag har fått på halsen, och jag skulle inte uppsöka vc om jag inte kände att det var viktigt. Och när jag ändå hade vägarna förbi efter jobbet idag så tänkte jag att det borde väl inte vara så svårt att beställa en tid över disk. Men fan vad jag fick fel, skulle det visa sig. För jag fick träffa en riktig bitterfitta i expeditionen där som bestämt som en idiot sa att så här går det inte till. Utan man var tvungen att beställa tid över telefon. Fast jag frågade om jag inte kunde göra det, när jag ändå hade vägarna förbi och att det gick att göra ett undantag. Men säg det gick ändå inte nämnde bitterfittan. Och jag tackade för mig och gick argt ut och undrade vad fan har man vc till om ändå inte för såna här saker.
Nu kanske många tycker att jag borde känna till sånt här. Men då ska jag bara nämna att jag ytterst sällan besöker sjukvården. Jag har kanske besökt vc två.gånget de senaste tio åren och då är man väl ursäktad för om jag inte är up to date med hur vc fungerar. Men detta skiter jag i utan jag tycker att man borde kunna beställa tid över disk.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela