klabbesworldtwo

en liten blogg som handlar om mitt liv och mina tankar om diverse saker....

Bra plugg dag idag...

Publicerad 2018-03-06 19:08:58 i

Jag får väl vara nöjd med hur dagen har varit, för jag hade satt upp några mål som jag hade velat ha uppnått innan denna dag var slut, och man kan väl säga att jag uppnådde hälften av mina mål och med det får jag vara nöjd.
Fick reda på denna morgon att en viktig bok som tillhör kurs litteraturen fanns på Falun lasarett och dess bibliotek. Och jag begav mig genast, dit efter att jag hade käkat frukost med medföljande tidningsläsning.
Dock så kom inte besöket på detta bibliotek bli riktigt vad jag hade tänkt mig. För den bok som jag ville låna hade blivit utlånad. Och det måste ha skett nyss, för när jag tittade igår kväll, då fanns den inne. Självklart så skulle jag ha lagt undan den redan igår kväll, men ibland funkar inte hjärnan som man vill. Men jag drag lite sur ut från biblioteket där, och insåg att min praktikplats låg väldigt nära. Så jag tänkte att jag skulle dra förbi där och presentera mig, så att de vet vem jag är. Och måste säga att det var med blandade känslor som jag klev in där. För en kollega till min i klassen hade varit där tidigare på praktik, och det hade inte alls varit en bra erfarenhet för henne. Men efter att jag hade mött mina kommande kollegor, så tyckte jag att de var rätt treviga. Så jag tror nog att denna praktik kommer att gå bra. Sen lever jag efter mottot att jag vill se och bedöma arbetsplatser för mig själv och dra mina egna erfarenheter.
På eftermiddagen pluggade jag, efter att jag kommit hem och det gick riktigt bra måste jag säga. Så nog får jag nog säga att jag är nöjd med denna dag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela