klabbesworldtwo

en liten blogg som handlar om mitt liv och mina tankar om diverse saker....

Ett skönt avslut på veckan...

Publicerad 2018-11-23 18:29:38 i

Jag brukar ju ibland säga att den och den veckan har varit dålig och det på grund av diverse orsaker. Men denna vecka har verkligen INTE varit bra.
Och det hela började med ett akut besök på vårdcentralen för att jag kände mig för stressad och hade sjukt ont i magen och till råga på allt hade jag problem med kissandet. För det kändes som att jag har varit konstant kiss nödig de senaste veckorna. Och detta ville jag självklart kolla upp. Så jag beställde en tid hos vc och fick en tid kl 1130dagen efter. Och jag gick dit i tron att jag skulle bli omhändertagen, men ack så fel jag hade. Han tog knappt några prover eller annat. Jag tycker mest att han snackade en massa skit om att jag på grund av min stress mage skulle behöva gå till något flum som kallas för mindfulness. Och nej, det sista jag behöver nu är att sitta i en ring tillsammans med andra idioter och må ännu sämre. 
Nej jag beslöt mig istället för att skaffa mig ett gymkort och så smått börja träna igen. Och efter fyra pass denna vecka så känns kroppen genast mycket bättre.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela