klabbesworldtwo

en liten blogg som handlar om mitt liv och mina tankar om diverse saker....

Slutet på en bra söndag eftermiddag..

Publicerad 2018-09-23 19:26:45 i

Det blev lite av en mycket bättre fortsättning på denna söndag, efter att en vän hörde av sig och ville bju på mat och fira att jag hade klarat av den där salstentan för en tid sen. Och detta kom jag att uppskatta enormt mycket. Och det blev en bra trevlig stund på det en bra restaurang i staden. Och måste säga att deras pizzor va va bra goda. Så har ni vägarna förbi ett matställe som heter Basta här i Falun, då tycker jag att ni ska gå dit.
 
 
Såg en bra töntig artikel i kvällens Aftonbladet som handlar om att det är folk som har reagerat på att det finns en firma som säljer Halloween dräkter som ser ut som den samiska dräkten som ni kan se på bilden ovan, och som vanligt så finns det idioter i Sverige som tycker att denna dräkt är ett hån mot det samiska folket och att de blir kränkta av att denna produkt säljs. 
Mem för fan, detta är väl inget att bli kränkt över. Och det står ju i artikeln att det är knappt någon som brytt sig. Och i ärlighetens namn så tycker jag att detta är en struntsak.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela