klabbesworldtwo

en liten blogg som handlar om mitt liv och mina tankar om diverse saker....

Vårt sårbara samhälle...

Publicerad 2018-09-08 18:03:42 i

Vad jag tycker att vårt samhälle är på tok för sårbart när det kommer till hur mycket av.vårt samhälle styrs av Internet och elektronisk mojänger. Och detta fick jag erfara idag när jag skulle hämta ut lite kontanter eftersom mitt bankkort inte fungerade. 
För på vägen till automaten på Willys här i Falun så började det att regna sjukt mycket med medföljande åska och blixtar. Och tydligen så slog blixten ner i närheten av mitt Willys och vips så var hela deras data nät utslaget. Och detta hindrade mig, för jag skulle ju hämta ut kontanter ur deras automat, och den blev ju utslagen den med. 
Jag frågade expediten i deras förbutik, men hon hade väl mensvärk och PMS på samma gång, för det var fan va sur kärringen var.
-Hur lång tid kommer det ta innan automaten fungerar? Frågade jag...
-Inte vet jag. Och med tanke på att det är ett eget bolag som sköter just uttagsautomaten så ingår det inte i mitt jobb. Men det kommet nog att dröja är jag rädd!!!
 
Fan vad less jag blir på folk som inte kan sköta sitt jobb. Hennes jobb går ut på att svara hövligt och snällt på kunders frågor. Och är det jobbigt så borde hon nog fundera på att byta jobb. Fast det är väl ingen som vill anställa en idiot till kvinna som henne.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela