klabbesworldtwo

en liten blogg som handlar om mitt liv och mina tankar om diverse saker....

Fantastiska första veckor...

Publicerad 2019-04-04 22:08:15 i

Jag har idag avslutat ännu en vecka på min praktik i Mora och jag kan inte säga annat än att jag trivs enormt bra där. Och jag är mycket glad att jag har hamnat där jag hamnat. För det känns som att jag har hittat hem en hel del. För jag trivs mycket bra med mina kollegor och med de patienter som jag hjälper och behandlar i mitt kommande yrke.
Men det ska bli skönt med helg nu. Ska nog mest bara ta det lugnt, och det är nog det jag mest behöver mest av allt just nu.
 
Det är ju lokalval i dagarna nu i falun, och det märks mycket på grund av att diverse nasare från många partier har sprungit häcken av sig och knackat på min dörr. Och det är väl bra att våra politiker är ute bland vanligt folk och får se lite av den verkliga världen mot riksdagshuset i Stockholm. 
Fast jag har lite svårt att förstå varför vårat lilla lokalval här i falun har väckt sån uppståndelse så att många av våra toppolitiker i Stockholm har besökt min stad i veckan? Men det är väl bra när de är ute och rör sig bland vanligt folk. Det är ju alltid bra. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela