klabbesworldtwo

en liten blogg som handlar om mitt liv och mina tankar om diverse saker....

Kommer nog aldrig att skaffa barn barn...

Publicerad 2019-08-31 22:02:04 i

På det jobb som jag jobbar på just nu så hade jag en diskussion i veckan om detta med att kanske skaffa barn. Men jag är av den åsikten att jag kommer nog aldrig att skaffa barn. Får jag tror aldrig att jag skulle bli en bra förälder. Och sen har mitt liv blivit så att jag skulle aldrig kunna försörja ett barn eller två. Och då tycker jag jag att det inte finns någon idé att skaffa barn. Så jag kommer nog att förbli singel och barnlös så länge jag lever.

Varför ska det vara annorlunda i sverige...

Publicerad 2019-08-31 19:14:32 i

Jag har ju haft den äran att ha rest lite grand. Och det som jag har märkt vid dessa resor är de enorma krav som ställs på oss svenskar för att kunna komma in i många länder. Och nu tänker jag mest på om man ska spendera en längre tid i detta land för att jobba heller dylik. Och då ställs det krav på oss svenskar att vi har klart med boende och jobb redan innan vi påbörjar vår resa. Och kan inte vi svenskar uppfylla dessa krav då blir vi inte bara väldigt dåligt bemtta i det nya landet utan vi blir med allra största sannolikhet utvisade redan på flygplatsen. Och jag kan inte annat att tycka att det är rätt väg att gå. För varför, ska man som i Sverige börja med, som många utlänningar gör att börja med att gå på bidrag för att kunna försörja sig. Om jag kom till ett nytt land och börja med att leva på bidrag, då skulle jag skämmas. Men tydligen så gör inte många jag e som kommit hit det, och det står jag mig på mycket. Ska man komma till Sverige då ska !an jobba och göra rätt för sig. Kan man inte det, då tycker jag att man ska utvisas.

Det är självklart....

Publicerad 2019-08-31 18:48:55 i

Det har ju talats mycket om om den miserabla svenska invandringspolitiken. Och det är ju ganska självklart att det går åt skogen när vi har en massa som inte kan svenska och inte har någon utbildning. Det är ju inte så konstigt om dessa människor aldrig kommer att kunna komma in på den svenska arbetsmarknaden. För idag så måste man ha en utbildning för att kunna få jobb i Sverige. Det är ju enbart dumt att ta hit en massa invandrare som inte har detta. Vi borde ställa bättre krav eller hårdare krav på detta vid den svenska gränsen. Och kan man inte uppfylla detta då borde man skickas hem.

Bruce Springsteen live 7585...

Publicerad 2019-08-30 19:26:26 i

 
Har lirat nästan halva denna live cdbox med Bruce Springsteen ikväll. Och jag kommer nog aldrig att få nog av denna fantastiska box som innehåller livespår ifrån Bruce tidiga karriär. Och vilka låtar den. 
Jag har ett litet extra kul minne till versionen av hungry heart som finns på denna box. Och det hela utspelade sig 1997 när jag var i new York med min syster och hennes kille som senare skulle bli hennes man. Och vi befann oss på haket Hard Rock café i new York. Och medan vi väntade på vår mat så var jag bara tvungen att påpeka vilken kass musik de spelade i deras högtalare. Och som en skänk från ovan så satte de på denna låt och jag bara explodera av glädje. 
 

AIK utslaget av Celtic...

Publicerad 2019-08-30 18:55:34 i

Det är bra trist att AIK förlorade igår mot Celtic, och det känns nog som att svensk herrfotboll aldrig har varit sämre än vad den är nu. För nog fan kunde svenska hertklubblag i fotboll slå lag som Celtic enkelt förr i tiden
Men idag så är det tydligen svårt för lag från Sverige att slå sig in i champion League.

Blir nog aldrig kvitt minnena...

Publicerad 2019-08-30 06:49:01 i

Återigen har jag drömt mardrömmar om min barndom och när jag var mobbad i skolan. Och det är lika jobbigt varje gång det sker. Jag hade hoppats på att dessa drömmar skulle försvinna med tiden, men så verkar det inte vara. 

Ulf Lundell riskerar fängelse...

Publicerad 2019-08-29 18:39:07 i

 
Det verkar som att Ulf Lundell ligger rätt risigt till när det kommer till den rattfylla som han ådrog sig tidigare i år. När han blev tagen av polisen så blåste han 1,5 promille och det är ju självklart inte acceptabelt att köra så rattfull. Och det är mycket trist att Lundell utsätter sig för detta när han har en stor historik med fylla genom åren. Dock kan jag hoppas att han lär sig av detta och inte kör rattfull i framtiden. 

Praktiken är godkänd...

Publicerad 2019-08-29 18:31:50 i

Det var ett mycket roligt och givande samtal som jag hade med min lärare idag angående min sista praktik period. 
Jag var lite nervös när jag pratade med henne, men tack vare min fantastiska handledare som pratade mycket bra om mig så gick allt vägen idag. Så nu är jag godkänd på allt och kan numera titulera mig skötare inom ungdom och vuxen psykiatrin. Det är rätt häftigt när man tänker på det. Och med tanke på allt SLIT som jag har lagt ner de sista två åren så är det otroligt skönt att jag har lyckats att gå i mål med denna utbildning. 
 
Så ikväll blir det lite extra god mat och en go whisky när jag nu tar mig ett bad. Jag tycker nog att jag är värd detta. 
 
 

Denna insändare säger mycket...

Publicerad 2019-08-28 05:47:01 i

Jag tycker att denna insändare som jag nyss läste i DN säger en hel del om vår samtid. Det är därför som jag vill sprida den vidare.
 
"Medan människor i stort sett varje dag skjuts eller sticks ner med kniv orerar och ägnar våra medier till stor del åt en 16-årings seglats över Atlanten."

Mitt sätt att hantera jobbiga dagar...

Publicerad 2019-08-27 19:48:51 i

Ser finns nog inget annat som är så skönt, som att försvinna in i en bra bok, när det är jobbigt i livet. 
Och just nu läser jag en hemskt intressant bok om vår kung Johan den tredje. 
 
 

En studie kollega har avlidit...

Publicerad 2019-08-27 19:29:03 i

Det var hemskt jobbigt att höra om en studie kollega som har avlidit nyss. Jag kände han väl inte direkt så värst bra, men han var trevlig att umgås med under studie tiden. 
Jag tänker först och främst på hans anhöriga som har förlorat en familjemedlem. 

Dödsskjutningen i Malmö....

Publicerad 2019-08-27 05:27:51 i

 
Vad är det som håller på att hända i Sverige när en kvinna med barn kan bli dödas mitt på en öppen gata i Sverige? Och varför reagerar inte svenska politiker mer starkare? För varje gång säger dessa politiker att det är hemskt och fördjävligt att detta sker. Men hur vore det om DET SKULLE HÄNDA något någon gång. Jag vill se mer poliser ute och patrullera våra gator. Jag vill se mer synliga poliser ute i samhället. Detta kanske inte löser problemet med den alltmer ökande kriminaliteten, men det kanske skulle förebygga många våldsbrott. 

Avslutar en bra kväll...

Publicerad 2019-08-24 22:51:55 i

 
Det blir att avsluta en bra lördag med en klassiker till dvd, jag talar om denna. Och det sjuka är att jag hade chansen att se denna konsert på plats, men jag valde att se en Bon Jovi konsert som gick av stapeln samma helg. Och idag känns det som att jag valde fel. 

Sparkade undan koppen...

Publicerad 2019-08-24 19:34:15 i

Det var lite kul idag när jag hade vägen förbi min mataffär för att köpa lite saker till kvällens middag. Och som så många gånger förr så satt det en eländig och ful tiggare utanför ingången. Och jag är SÅ less på att se dessa tiggare, och jag har börjat att störa mig ner och mer på dem. Och denna gång så tänkte jag att jag måste göra något för att få utlopp för mina aggressioner. Och jag fick mitt tillfälle när hon tittade bort en stund, och då gick jag fram och sparkade bort hennes kopp med mynt. Och jävlar vad den flög och det var roligt att se när idioten undrade vart hennes kopp hade tagit vägen. Och det bästa var ju att varken hon eller någon i affären såg att det var jag.
Men det sjukaste var när hon tog fram en mobil från dona fickor och ringde. Och det är ju vid tillfällen som dessa som deras bluff avslöjas. För hur kan de ha råd med en mobil? Och vem är det tidigt om morgonen släpper av dem från en fin skåpbil?

Har läst en bok om Magnus Uggla...

Publicerad 2019-08-24 19:16:50 i

 
Denna bok av och med Magnus Uggla var precis så bra som jag hade hoppats. Den behandlar mycket av hyr Magnus barndom var och det var intressanta kapitel att ta del av. Och det var också intressant att läsa om hur besatt Uggla var när han skulle spela in sitt första album om bobbo viking.
Det var också fint beskrivet hur fin kärlek Uggla kände till sin mor i slutet av hennes sista år. 
På det stora hela så är det en bra läsvärd bok, dock så känner jag mig lite bestulen på hur det var att vara en av Sveriges största artister på 80 talet och 90 talet. Han hade bra gärna fått skriva lite mer om de ja tid. 

Tänker inte ge upp...

Publicerad 2019-08-23 20:34:10 i

Hur jävligt mitt liv ändå ser ut att vara, så tänker jag ALDRIG ge upp. Jag måste lyckas eller så hänger jag mig.... 

Läser Magnus Uggla...

Publicerad 2019-08-23 20:18:46 i

 
Jag har snart läst klart denna bok som behandlar Magnus Uggla och hans karriär. Och jag måste säga att efter att ha längtar efter en biografi om Uggla så tycker jag nog att denna bok motsvarar mina högt ställda förväntningar. 

Kan bli en bra kväll ikväll...

Publicerad 2019-08-23 20:04:33 i

Det är fredag och det är min favorit veckodag. För det känns verkligen så, för inget går upp mot fredagen efter att ha jobbat hela veckan. 
 
Ikväll kommer det dessutom att bli live musik på lokal med en god vän. Vi ska se ett rockabilly gäng från amerikanska södern ikväll. Och jag tror att det kan bli hur kul som helst. 

Två veckor kvar på detta helvete...

Publicerad 2019-08-22 19:13:06 i

Jag har idag avverkat två veckor av mina sista kvarvarande fyra veckor som har blivit kvar på min praktik på min utbildning. Sen är det examen och morsning och goodbye med Mora. 

Vill umgås med intressanta människor...

Publicerad 2019-08-22 18:57:19 i

Varför jag inte vill umgås med arbetslösa är mycket också för att de aldrig har råd att göra något kul. De har ju fan aldrig pengar, och det är ju trist när man är som jag, en person som vill ha ett händelserikt liv. 

Jag vill inte umgås med arbetslösa...

Publicerad 2019-08-22 18:31:43 i

Jag kanske kommer att trampa några på tårna nu, men jag har ingen som helst lust med att umgås med arbetslösa. För jag tycker att de är så trista och de har ofta en jävla massa ursäkter till varför de inte har lyckats att få ett jobb. Och sen så är de ofta lata jävlar som bara har en sak gemensamt, och det är att kunna söka så mycket bidrag som det bara går. 

Gymnasielärare flyr skolan....

Publicerad 2019-08-20 11:18:39 i

 
Det är väl inte så konstigt att lärare i gymnasieskolan idag vill lämna. För som gymnasiet och den övriga skolan är av idag så tycker inte jag att detta är så konstigt. 

Lars Wilderäng...

Publicerad 2019-08-17 22:09:58 i

Har ikväll läst ut boken Höstsol av författaren Lars Wilderäng, och det var en ren njutning att läsa denna bok.
Det är inte ofta jag blir helt uppslukad av en bok, men denna var en sån. Enormt bra skriven och en story som känns väldigt välgenomarbetad och faktiskt så känns storyn i denna bok hemskt i tiden. För nog skulle det som händer i boken kunna hända i verkligheten. 
 
 

Dåligt väder och promenerande...

Publicerad 2019-08-17 18:46:58 i

Det har väl inte direkt varit någon bra lördag idag utan har mått rätt dåligt pga alla tankar om framtiden. För det kommer nog hända rätt mycket framöver med kanske en flytt som toppen på ett berg. Men om jag ska tänka efter så känns det rätt skönt att flytta, för jag börjar att bli rätt less på Falun. Det känns rätt mycket som att jag är klar med den här staden. Det skulle va skönt att se något annat. 
 
Annars så har det blivit en promenad idag då jag gick runt och lyssnade på ett avsnitt från Per Gessle och hans radioprogram Gessles nio i topp. Jag älskar det programmet och har lyssnat på flera avsnitt många gånger om. 

NEJ!!!!! Jag vill inte se tiggare...

Publicerad 2019-08-17 12:19:23 i

Jag ser att min gamla hemkommun Lidingö snart ska rösta i kommunalfullmäktige om ett förbud mot tiggeri eller inte, och jag kan inte annat tycka att detta är rätt väg att gå. Och frågar man mig så tycker jag att man ska ha ett förbud mot tiggeri. För inte fan är det rätt att tiggare från bland annat Rumänien ska komma hit och tigga, det är väl landet Rumänien som i första hand ska se till att sina egna landsmän har det bra, och det är Rumänien som ska ta hand om sina egna invånare, detta är inget som ska lastas på Sverige. 
Sen så blir jag lite brydd när jag läser att dessa tiggare på Lidingö åker kommunalt till Lidingö för att tigga. Hur fan kan de ha råd med det? Det finns ju invånare i Stockholm som knappt har råd med tunnelbana eller andra kollektiva färdmedel. Men tiggarna har råd med det. Det går inte ihop för mig. Så för mig så tycker jag att det ska vara förbud mot tiggeri, och gärna i hela Sverige.
 
 

Men ska visa er...

Publicerad 2019-08-16 23:06:52 i

Jag vet att jag lever ett looser liv och att det mesta i mitt liv har gått åt helvete. Men jag VÄGRAR att ge upp. Jag SKA lyckas. 

En dröm för alla Roxette fans...

Publicerad 2019-08-16 22:50:07 i

 
En dvd som jag har kommit att titta på en hel del de senaste åren, det är dvdn Roxette - The diaries. Och detta är en dvd som är en lite av en dröm för alla som är fan av denna grupp.
Denna dvd innehåller privata video filmer som Per gessle har fin fhvcjcyfjc... 
 
Nej jag orkar fan inte skriva mer. Jag vill njuta av mitt vin och denna dvd. See ya... 

Det är ju så Carola ska låta...

Publicerad 2019-08-16 19:10:10 i

Jag hörde nyss en låt med Carola som hon spelade in tillsammans med artisterna och låtskrivarna Mattias Frisk och Andreas Mattsson. Och ni som kan er musikhistoria vet väl att Mattias har förflutet i gruppen Atomic Swing och Andreas i Popsicle. 
Den låt som jag hörde var you and me och detta är den enda låt som har överlevt de sessioner som Carola hade tillsammans med dessa gentlemem. Dock så verkar allt ifrån denna inspelning ha runnit ut i sanden, och det är synd för denna låt är oerhört bra och jag tror att den skiva som var tänkt att bli en av Carolas och där hon på riktigt spela in en regelrätt rock skiva, det blev intet av. 
 
 

Önskar man kunde glömma...

Publicerad 2019-08-16 07:48:49 i

Jag har nyss vaknat och det efter att jag har drömt om en gammal vän som jag hade för några år sen. Och jag önskar at jag kunde glömma henne, för hon svek mig på ett sätt som jag har svårt att glömma. Vi var enormt bra vänner och vi gjorde allt tillsammans och vi kunde prata om allt och jag trodde att vi skulle vara vänner för livet, men hon blev bra konstig den sista tiden som vi var vänner. Och det hon sa till mig innan hon sa upp vår vänskap, det har jag mycket svårt att glömma. Har också svårare att lita på folk efter att hon svek mig, det är bra jobbigt. Och önskar att jag kunde radera henne ur min hjärna så att jag slipper tänka på henne. 

Jag går min väg...

Publicerad 2019-08-16 00:24:48 i

En sak ska ni ha klart för er, de få som läser det jag skriver på denna blogg, och det är att jag ger fan i vad folk säger utan jag kör mitt race. Sen får folk säga vad de vill. 

En sosse fattar iallafall...

Publicerad 2019-08-15 22:43:14 i

Det är ju skönt att det finns någon socialdemokrat som fattar allvaret och den allvarliga situation som vi har i Sverige med den sjuka invandringspolitik som våra politiker för just nu. Dock känns det ju som att denna sosse är lite väl sent ute. 

Är inte ensam...

Publicerad 2019-08-14 20:14:51 i

Jag märker också att när jag träffar folk ute i samhället så är jag inte ensam om dessa åsikter. Utam jag märker ett stort har och en enorm trötthet mot att invandrare behandlas på ett annorlunda sätt mot oss infödda svenskar. För nog är det så att många invandrare har fördelar dom jag verkligen inte tycker att de borde ha. 
Och det första som jag tänker på är att det är åt helvete att asylsökande kan komma åt förstahandskontrakt på lägenheter före svenska medborgare som har stått i bostadskön i många år. Och detta är inget jag bara hittar på, utan jag har sett med egna ögon detta ske. Och det är helt sanslöst att det är så här, med tanke på att många ungdomar måste vi hemma tills långt upp i åldrarna. Detr fan inte konstigt att många svenskar börjar tröttna. 

Vi har inte råd att ta hit alla...

Publicerad 2019-08-14 20:09:09 i

När jag ofta sitter på en buss eller något annat val av kollektivtrafik så händer det ofta att jag lyssnar på radioprogram som ring p1, och det för att det är så intressant att höra vad svenska folket sitter på för åsikter just nu. Och idag så hörde jag ett ytterst intressant inlägg som rör detta med att vi kommer inte att ha råd att ta emot alla anhöriga till alla asylsökande som har kommit hit sedan 2015. Och jag tycker att detta är ner sant än på länge, för nog börjar det att märkas på samhället att vi idag inte har råd med detta, för många delar av våran välfärd går ju på knäna. För vi har ju en sjukvård som knappt har råd att betala rätt löner till våra sjuksköterskor och sen har vi ju en skola som inte är densamma sen jag gick i skolan. Och detta är bara toppen på ett isberg om jag ser mig omkring i samhället. För nog tycker jag att Sverige har blivit rätt mycket av ett sämre samhälle sedan den stora invasionen av invandrare år 2015. 
Och vi kan inte vara något världssamvete dom ska lösa söka andras problem, när vi redan har en massa egna problem som vi borde ta tag i först. 
Nej jag tycker vi ska stänga gränserna ett bra tag nu och koncentrera oss på att få de asylsökande som vi har i detta land i jobb. 

Lördagen....

Publicerad 2019-08-10 19:06:00 i

Det har varit lite upp och ner i vädret idag och det märkte jag verkligen när jag var ute och gick förut. Det började med solsken men sen började det regna när jag var på väg hem. 
Efter promenaden så blev det att kolla in premiären av Premier League, och jag fick se Graham Potters debut som tränare i Brighton. Och det blev en strålande vinst med hela 0-3 mot Watford borta. Dock tror jag att det kommer att bli svårt för Brighton att hänga kvar i högsta serien i år med sitt lag.
 
Blir ett bad just nu och lite George Michael på stereon. Tror jag ska vara slö ikväll och ta resterna av den sallad som jag tillagade igår. 

Gyllene Tider...

Publicerad 2019-08-10 00:12:00 i

 
Det är ju bra trist att jag inte har kunnat sett gyllene tider i sommar. För det är ju faktiskt så, ingen sommar är inte bra om man inte har sett en gyllene konsert. Men jag kan trösta mig med att jag har sett dem två gånger förut, närmare bestämt 1996 och 2004. 
Jag tröstar mig med att se deras legendariska Parkliv dvd ikväll. Och jag har alltid tyckt om den mer "råare" röst som Gessle hade runt denna tid i deras karriär. 

Fuck you Donald Trump...

Publicerad 2019-08-09 18:56:59 i

 
Det är sorgligt att se hur splittrat och hemskt USA har blivit sen de valde Donald Trump till president för några år sen. Det blev precis som jag trodde att det skulle bli, att högervindarna skulle vina starkare och att klassklyftor skulle bli större. Och det är ju exakt så det har blivit. Allt det som Obama byggde upp, det har numera Trump raserat totalt. 

Ogillar muslimer...

Publicerad 2019-08-08 21:40:01 i

Jag har ikväll sett en dokumentär om de hemska terrordåden i Madrid 2004. Och av denna dokumentär är det ett gäng muslimska fundamentalister som ligger bakom detta attentat. Dock så var det svårt att veta varför dessa idioter gjorde detta mot alla dessa oskyldiga spanjorer. Det enda som jag kunde komma på var att den muslimska världen ville att Spanien skulle dra tillbaka sina trupper från Irak kriget som pågick för fullt just då under USA och dess ledning. Men att gå så långt att mörda 191 personer med självmordsbombare på tåg i Madrid, det är väl lite att gå för långt.
Sen var det ett annat ämne som dök upp i denna dokumentär, och jag har stött på det tidigare. Och det gäller detta med att många muslimer tydligen ser väst och framförallt Europa som sina fiender. De nämner att våran livsstil inte är förenlig med Koranen och att vår livsstil är fel. Jag är inte riktigt hundra på om detta stämmer men jag har mött muslimer i verkligheten som tycker så här, så någon sanning måste det väl ligga i dessa påståenden. 
Och när jag hör uttalanden som dessa så får jag spader. För om det inte passar att leva efter våra seder och bruk här i Europa så kan ni väl åka hem till Mellanöstern och fortsätta er intifada där. Jag är bra trött på att muslimer kommer till mitt land och vägrar följa de lagar och seder vi har i Sverige. Passar det inte så tycker jag att ni kan åka hem.

Det SKALL löna sig att arbeta...

Publicerad 2019-08-07 10:06:58 i

Jag har lite svårt med den politik som drivs i Sverige idag. Och det jag stör mig på är att det inte lönar sig längre att arbeta och göra rätt för sig i detta land, för idag då kan en bidragstagare ha nästan lika mycket i inkomst som en arbetare och detta tycker jag är bra fel. Och detta inlägg som jag nyss läste på ett forum tycker jag har en hel del poänger. 
 
"Förr var sossarna ett arbetarparti.... kanske inte så konstigt att de var första arbetarpartiet i vårt land, eftersom de var det första politiska partiet 
Deras grundtanke var god, de värnade om arbetarnas rättigheter o.s.v... men någonstans försvann deras inställning till att man ska arbeta och göra rätt för sig. Numera vill man sudda ut klyftorna i samhället genom att höja bidragen till de som inte kan/vill/orkar arbeta och vi som arbetar ska betala allt högre skatter för att finansiera alla som hellre vill gå hemma på bidrag (jag vet att jag generaliserar.
Jag förstår inte varför klyftorna ska suddas ut? Ska inte vi som heltidsarbetar ha högre inkomster? Ska inte vi känna att vi faktiskt gör oss förtjänta av vår lön... 
Att sossarna vill få ett mer rättvist samhälle... ja, självklart, men det är inte rättvist om bidragstagare har lika god ekonomi som arbetare.... det är enligt mig långt ifrån rättvist, för varför ska vi slita och jobba för samma pengar som bidragstagare får genom att inte göra någonting. Dessutom finansieras bidrag av skattepengar, vilket innebär att någon måste arbeta för att dra in skatt till staten.....

Som jag ser det skulle vårt land ha det bättre utan dessa röd-gröna politiker som anser att allt ska vara rättvist.
Det funderar inte med rättvisa i en demokrati, någon morot till ett bättre liv måste det ju finnas. Och ser man att ens granne genom arbetet har högre levnadsstandard än vad man själv har, då kommer sporren att arbeta hårdare för att bättre liv."

Jag vill ha ett bra liv...

Publicerad 2019-08-06 22:17:58 i

Jag förstår inte en sak. 
 
Jag är en enkel person och man och jag har inte stora krav på livet och jag försöker behandla de mina som står mig närmast med respekt. Och jag försöker göra rätt för mig att försöka göra mig så anställningsbar som det bara går, och jag VILL jobba, för att leva på bidrag vill jag verkligen inte. 
Men trots detta så åker jag bara på hinder i mitt liv hela tiden. Och detta har jag så svårt att förstå. Vad gör jag för fel? 

En riktig bra tisdag..

Publicerad 2019-08-06 21:57:15 i

 
Det har varit en helt ok tisdag för mig, och jag har fått mycket gjort när det gäller saker som jag måste ha gjort, och det är alltid kul. 
 
Sen så blev det en promenad idag följt av att jag hade vägen förbi mataffären då jag införskaffa lite ingredienser till kvällens middag. Och den kom att bestå av pasta på en bädd av gul lök, hackad persilja, krossade tomater, vitlök, peppar, salt och lite rött vin i. Och detta kom att bli helt otroligt gott. Och det är bra kul att bara titta lite vad man har i kylskåpet och sen improvisera ihop något. Och oftast så blir det gott. 
 
Dock innan jag lagade mat, så messade en vän ocj frågade om jag skulle hänga med på ett dopp. Och det är självklart att jag var det. 

Det finns så mycket viktigare saker...

Publicerad 2019-08-04 18:46:01 i

Jag kan inte komma ifrån att det finns så mycket annat att protestera mot och reagera för i detta land, så jag tycker att denna löjliga tjej Greta Thunberg är ganska mycket av en parodi. 
För inte fan är det någon som reagerar på att det skjuts och bombas lite varstans nästan varje dag i detta land. Inte är det någon som reagerar på att våra sjuksköterskor håller på att jobba ihjäl sig eller att det är fler som börjar att knapra anti depressiva mediciner.
Nej det är väl för jobbigt att bry sig om dessa ämnen. 

Nej jag tänker inte strejka...

Publicerad 2019-08-04 18:37:49 i

 
Vad är detta för en idiot till skribent att tycka detta? Detta man menar på fullaste allvar att vi ska lämna värra jobb för en dag för att gå ut och strejka för miljön. Nej tack säger jag. Jag tänker inte följa denna mans exempel. 

En klassisk platta och dagens musik klimat...

Publicerad 2019-08-03 22:24:31 i

 
Det är när jag lyssnar på denna platta som jag inser hur sjukt dåligt dagens musik klimat är. För det går ju fan inte att lyssna på dagens musik som ligger på hit listorna idag, för det mesta låter ju likadant. 
Nej denna platta kommer nog alltid att rankas sol en av gruppen The Beatles bästa. 

The Heat live at Sweden Rock...

Publicerad 2019-08-03 18:59:07 i

 
 
Medans jag tog mig ett bad tidigare ikväll, så lyssnade jag på den senaste skivan med bandet Heat. Och detta är en live upptagning från festivalen Sweden Rock. Och jag måste säga att denna live platta var verkligen bra. Och nog har sångaren Erik Grönwall växt in som sångare i bandet efter att ha ersatt den förre sångaren, som i mitt tycke hela tiden var den bättre sångaren för detta band. Men efter att ha lyssnat på denna platta ikväll så måste jag nog ta tillbaka mina åsikter i detta ämne. För nog har Erik fyllt upp platsen med råge som lead singer i Heat. 

Känns ju rätt kasst...

Publicerad 2019-08-03 18:17:00 i

Det är helt sjukt med en sak, och det är att trots att jag nu har en utbildning ändå måste gå på soc i sommar, och detta på grund av att jag inte har ett jävla körkort. Jag tycker att det är lite sjukt med de krav som ställs på arbetstagare idag. För hur vore det om arbetsgivare kunde vara lite mer smidiga och hjälpa folk till arbete istället för att hela tiden se hinder hos folk. 

Jag känner mig lurad...

Publicerad 2019-08-02 23:25:21 i

Det har snart gått över en månad sen jag tog examen från min Yh utbildning inom psykiatri, och ju längre det går sedan examen så känner jag mig bra lurad, för jag har inte kunnat få ett enda jobb efter denna utbildnings slut. Mycket beror det väl på att jag saknar körkort, och jag är medveten om att det är ett stort krav på arbetsmarknaden idag, fast jag kan inte komma ifrån att jag tycker att många arbetsgivare lägger för stor vikt vid att man ska ha körkort. För många idag har ju inte körkort, och ska de få folk som jobbar inom psykiatrin så kanske arbetsgivare måste vara lite mer flexibel med detta. 
Men jag ska försöka att ta mitt körkort så snabbt som det bara går. Det är ju bara det att detta kostar pengar och jag har ju nu inget jobb tyvärr, så det har blivit lite av ett moment 22 gör mig. 
 
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela