klabbesworldtwo

en liten blogg som handlar om mitt liv och mina tankar om diverse saker....

Ogillar muslimer...

Publicerad 2019-08-08 21:40:01 i

Jag har ikväll sett en dokumentär om de hemska terrordåden i Madrid 2004. Och av denna dokumentär är det ett gäng muslimska fundamentalister som ligger bakom detta attentat. Dock så var det svårt att veta varför dessa idioter gjorde detta mot alla dessa oskyldiga spanjorer. Det enda som jag kunde komma på var att den muslimska världen ville att Spanien skulle dra tillbaka sina trupper från Irak kriget som pågick för fullt just då under USA och dess ledning. Men att gå så långt att mörda 191 personer med självmordsbombare på tåg i Madrid, det är väl lite att gå för långt.
Sen var det ett annat ämne som dök upp i denna dokumentär, och jag har stött på det tidigare. Och det gäller detta med att många muslimer tydligen ser väst och framförallt Europa som sina fiender. De nämner att våran livsstil inte är förenlig med Koranen och att vår livsstil är fel. Jag är inte riktigt hundra på om detta stämmer men jag har mött muslimer i verkligheten som tycker så här, så någon sanning måste det väl ligga i dessa påståenden. 
Och när jag hör uttalanden som dessa så får jag spader. För om det inte passar att leva efter våra seder och bruk här i Europa så kan ni väl åka hem till Mellanöstern och fortsätta er intifada där. Jag är bra trött på att muslimer kommer till mitt land och vägrar följa de lagar och seder vi har i Sverige. Passar det inte så tycker jag att ni kan åka hem.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela