klabbesworldtwo

en liten blogg som handlar om mitt liv och mina tankar om diverse saker....

Vi har inte råd att ta hit alla...

Publicerad 2019-08-14 20:09:09 i

När jag ofta sitter på en buss eller något annat val av kollektivtrafik så händer det ofta att jag lyssnar på radioprogram som ring p1, och det för att det är så intressant att höra vad svenska folket sitter på för åsikter just nu. Och idag så hörde jag ett ytterst intressant inlägg som rör detta med att vi kommer inte att ha råd att ta emot alla anhöriga till alla asylsökande som har kommit hit sedan 2015. Och jag tycker att detta är ner sant än på länge, för nog börjar det att märkas på samhället att vi idag inte har råd med detta, för många delar av våran välfärd går ju på knäna. För vi har ju en sjukvård som knappt har råd att betala rätt löner till våra sjuksköterskor och sen har vi ju en skola som inte är densamma sen jag gick i skolan. Och detta är bara toppen på ett isberg om jag ser mig omkring i samhället. För nog tycker jag att Sverige har blivit rätt mycket av ett sämre samhälle sedan den stora invasionen av invandrare år 2015. 
Och vi kan inte vara något världssamvete dom ska lösa söka andras problem, när vi redan har en massa egna problem som vi borde ta tag i först. 
Nej jag tycker vi ska stänga gränserna ett bra tag nu och koncentrera oss på att få de asylsökande som vi har i detta land i jobb. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela