klabbesworldtwo

en liten blogg som handlar om mitt liv och mina tankar om diverse saker....

En hyfsat bra plugg vecka...

Publicerad 2019-02-15 19:49:32 i

Det har varit en vecka fylld av upp och nedgång i examensarbetet. Dock så känns det som att jag slutade denna vecka på topp. 
Det som nog är det bästa med denna vecka, det är att jag ringde min studiekamrat och snackade lite allvar om hur vi ska lägga upp det kommande arbetet. För som vi har jobbat hitintills så duger det inte. Utan vi måste bli mer proffsiga i vårt arbete och ta detta på allvar. Det duger inte att jag reser till han och det första vi gör är att fastna framför tvn i flera timmar. Detta duger inte, och det är ju trist att vuxet folk inte inser att ett examensarbete är något som man måste ta på allvar. 
Tycker ibland att nog fan skulle det vara bra med en utökad värnpliktr, så att många unga killar av idag får göra gröntjänst så att de växer upp och får hår på pungen. För det är fan inte sant vad många unga män idag är larviga och "toffelhjältar".
 
Men efter att jag har styrt upp examensarbete och dess arbete så känner jag lust att gå vidare. 
 
Men först blir det en lugn fredagskväll och lördag. Tror inte det blir mycket gjort imorgon  För känner för en lugn lördag fri från plugg. Tror det är viktigt att man har någon ledig dag fri från plugg i veckan. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela