klabbesworldtwo

en liten blogg som handlar om mitt liv och mina tankar om diverse saker....

Avslutar med god mat och bra musik...

Publicerad 2019-07-19 20:28:33 i

Denna vecka har väl inte direkt varit en bra vecka som jag kommer att komma ihåg med glädje.
 
Det började med att jag återigen blev tvungen att besöka Soc för att jag ska kunna klara min vardag, och det var ju inte direkt detta jag hade sett framför mig efter att jag hade tagit examen. För mina lärare sa ju åtskilliga gånger att det kommer att finnas såååååå mycket jobb så att nästan inga elever från klassen kommer att gå arbetslös. Men vad lärarna inte visste om, det var ju att man var tvungen att ha körkort för att kunna få jobb inom psykiatrin i Dalarna framförallt. Och detta har jag verkligen fått känna på. För jag har ju inte körkort och därför har jag inte fått ett endaste jobb och det gör mig så trött. För jag vill VERKLIGEN INTE behöva använda soc igen för att överleva, jag vill klara mig själv. 
Och det är nästan så att jag nog tycker att lärarna kunde ha skrivit in i kraven för att komma in på denna Yh utbildning så SKA man ha körkort. Och har man inte det så kommer man inte in på utbildningen. Jag tycker det skulle vara mer rättvist mot alla parter.
 
Jaha, nu är jag klar och jag ska försöka att ta mitt körkort så fort jag bara kan. 
 
Har gjort en gryta ikväll som jag tror kommer bli god. 
 
Jag fick en fransyska, en bit kött av min mamma förut som jag styckade upp i grytbitar istället för att göra köttbiten hel i ungnen. Och jag måste säga att det är ju mer ekonomi att göra så här. För det är ju inte direkt billigt att köpa en låda med färdig skurna bitar i butik. Drt är ju skit dyrt. Det är ju därför mycket billigare att göra sina egna lådor med grytbitar. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela