klabbesworldtwo

en liten blogg som handlar om mitt liv och mina tankar om diverse saker....

Lördag 20 juli...

Publicerad 2019-07-20 19:16:47 i

Vilket vackert och skönt väder vi har haft här i Falun idag, och det var som bäddat för en skön promenad och så blev det. Det blev hela 5 km runt sjön och det var bra skönt. 
Dock så blev jag bra irriterad på en sak och det gällde den sophög som jag såg när jag gick förbi badplatsen. Och det är så trist när folk inte kan städa upp efter sig. Men jag ska också nämna att det kunde finnas mer papperskorgar i stan, för ibland kan det gå bra lång tid innan jag hittar en papperskorg för mitt skräp. Men då slänger jag det på marken, för jag tänker fan inte gå runt en längre sträcka med skräp i handen. Då lämnar jag det hellre till någon stackars ams anställd för att plocka upp det.
Vad jag kan bli less på dagens ungdomar ibland, för nog är dessa individer bra curlade idag. Och inte kan se orka gå upp på morgonen, nej de vill ha ständig sovmorgon. Och detta kunde man till och med läsa om i Aftonbladet i veckan. Det var en riktig jubelidiot som hade skrivit en debatt artikel om att det kanske skulle vara en bra idé att man kanske förlade den första lektionen på morgonen i skolan en timme senare, och med detta så tyckte skribenten att då skulle eleverna idag orka mer om de kunde få sova ut om morgonen.
Nej detta är nog bland det sjukaste jag läst. För hur blir det sen när eleverna ska börja jobba sen. Då måste man kliva upp 0600 och börja jobba. 
Nej börja en timme tidigare istället i skolan, och sen kanske ungdomar idag ska ge fan i sina paddor och mobiler innan de ska sova. Gör de detta så tror jag att de kommer att somna bättre. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela