klabbesworldtwo

en liten blogg som handlar om mitt liv och mina tankar om diverse saker....

Varför är det ingen som vill umgås???

Publicerad 2019-07-01 21:21:20 i

Jag har börjat att skönja ett mönster i mitt liv, och det är att jag bara kan ha en eller max två riktiga vänner i mitt liv, och detta är max. Och detta är något som jag känner är bra tråkigt, för jag är ju en social själ som gillar att umgås med folk. Men det verkar som att jag bara kan ha en vän åt gången i mitt liv, eller nästan ingen alls. Och det verkar som att jag bara kan ha en vän, som under ett tag i mitt liv är min vän, sen försvinner han eller hon och jag måste börja om från början med att skaffa nya vänner. 
Det som är jobbigt också, det är att jag känner mig mer och mer ganska så ensam ju äldre jag blir. Och jag vet inte om jag orkar att skaffa nya vänner, om det måste till att jag ska flytta, för jag är bra rädd för att jag kommer att tappa de vänner som jag har skaffat mig här i Falun och med omnejd. För jag har märkt att om man flyttar, och det blir svårare och svårare att kunna ses lätt, då tenderar vänner att försvinna. Dock ska jag väl vara ärlig med och säga att jag kanske inte är den bästa på att höra av mig via facebook. För jag har aldrig gillat facebook och att man ska prata genom detta för mig rätt så opersonliga medium. Jag ska ärligt säga att jag nog mer är en person som gillar att ringa till folk och att prata live och höra en röst. Jag tycker att det är det bästa sättet att kommunicera, men idag så ska man ju prata via facebook om man ska skriva hela tiden, men JAG FAN I MIG HATAR detta sätt att kommunicera. Hur svårt kan det vara att ringas och prata dirkekt istället för att skriva som en annan jävla fjortis. Nej jag känner mig lite gammal ibland när jag säger till folk att jag hellre vill ringas. 
 
Sen undrar jag om det är något fel på mig som person? Men jag tror inte det, och jag vet att det inte är det. Men varför är det ingen som vill umgås och hitta på något kul med mig? Jag försöker ju ta initiativ till att göra kul saker, men det verkar som att folk bara vill sitta hemma och titta på tv istället för att göra kul saker. Dock så tror jag att jag vet vad det beror på. Och det är detta med att jag är ensamstående och jag är singel och är snart 40 år, och jag tror att det inte är något par som vill umgås med någon singel man i denna ålder, för jag har försökt att ta kontakt med folk i min egen ålder och lagt fram förslag om att hitta på saker. Men de flesta i min ålder har ju barn och de har egna familjer, och de vill nog helst umgås med andra familjer som har barn. Jag kan kanske lite förstå detta, för jag skulle nog kanske ha tänkt lika om jag själv hade barn. Men det är trist att folk i dagens sverige ska va så jäkla bekväma med vilka dem umgås med. Jag kan ibland tycka att folk borde bli lite mer öppna inför att träffa folk. 
 
Men jag tänkar INTE ändra på mig, och jag kommer att vara den jag är, sen får andra säga vad de vill. Jag är den jag är, take it or leave it. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela