klabbesworldtwo

en liten blogg som handlar om mitt liv och mina tankar om diverse saker....

Svårt att glömma en person...

Publicerad 2019-06-28 19:23:58 i

Jag har nyss gjort en sak som jag inte borde ha gjort. Och det är att jag googlade en kvinna som jag var ihop med för några år sen, och jag har en hel del problem med att glömma henne, för hon var en helt underbar kvinna och något av det snyggaste jag sett i form av en naken kvinna. Jag glömmer ALDRIG det sex vi hade, för det var helt otroligt bra. Den kvinnan kunde suga och det var helt underbart varje gång hon gjorde det. Och för att inte tala om hennes bröst, som jag älskade att se gungandes när vi älskade. 
Men hon var bra på många andra sätt också, hon var enormt rolig och kunnig och jag älskade de diskussioner vi hade. Och sen var hon otroligt kunnig på viner, det gillade jag. Jag älskade att laga mat till henne. Och de middagar vi hade ihop, de glömmer jag sent. 

Damfotbollen har blivit bättre...

Publicerad 2019-06-28 18:36:48 i

Jag såg några matcher hos mamma från damvm i fotboll och jag måste säga att jag blev glatt överraskad. För nog har dam fotbollen blivit bättre. För matchen mellan Australien och Norge är nog något av det bästa jag sett på en fotbollsplan på länge. 

Godhetsknarkande idioter...

Publicerad 2019-06-28 18:17:12 i

Jag läste nyss om ett par som vill framstå som några godhetsknarkande idioter i tidningen i och med att de lånar ut en del av sin fastighet till folk som har det knapert och inte har råd att åka bort på semestern. Och jag ogillar å det grövsta såna här människor som ska framstå som bättre än andra genom att de är någon sorts ängel genom att hjälpa andra och självklart ska de gråta ut med sin välgörenhet i tidningen. 
Jag skulle aldrig i helvete upplåta min fastighet till några panka jävlar som istället för att sköta sin ekonomi äter skitmat och ser på ullared på tv. 
 
 

Skön vecka...

Publicerad 2019-06-28 18:05:55 i

Det har varit en mycket skön vecka sen jag kom hem från midsommar firande hos min mamma. Jag är ju ledig nu från jobb och skola hela juli. Och det känns verkligen som att jag behöver detta, för förra sommaren blev det inte mycket vila, för då gick jag direkt från vårterminen till att jobba utan att vara ledig något. Och till råga på allt så hade jag en omtenta att tänka på. Så det var inte konstigt att jag kollapsade efter förra sommaren. 
Så denna sommar har jag tänkt att lägga upp så att jag får en rejäl vila från allt. Och jag behöver det. 
 
Så ikväll blir det god mat, ett hett bad och en bootleg med Ulf Lundell från sommaren 2015 på stereon. Och älskar mig just nu med ett glas rosévin. Så ikväll blir det att ha det skönt. 

Förbud och åter förbud...

Publicerad 2019-06-28 17:55:36 i

Från och med måndag nästa vecka så kommer det att vara förbjudet att röka på uteserveringar i detta land. Och det är kanske bra, men jag måste bara säga att det börjar att gå för långt med förbud i detta land mot diverse saker. För hur vore det om man skulle låta folk bestämma själva över dina liv utan att någon stat ska gå in och bestämma över en. 

Börjar tröttna....

Publicerad 2019-06-25 23:34:03 i

Jag vet inte riktigt varför jag skriver i denna blogg? För det känns som att jag börjar att få slut på ämnen att skriva om.
 
Så jag vet inte, jag kanske kommer att lägga ner denna blogg snart. 

På väg norröver....

Publicerad 2019-06-20 19:25:54 i

Det ska bli bra skönt att komma iväg och få ett litet miljöombyte mot Falun. Och är på väg just nu till min mamma i norr. 
Dock är det alltid ett ångest moment att åka tog i detta land, för det är fan i mig nästan alltid strul. Och denna gång så var det ett elfel som gjorde att alla tåg på sträckan mellan Falun och Gävle blev inställda. Så det blev att åka buss till Gävle, med följd att mina andra anslutningar norröver blev inställda det med. Så det blev att tillbringa några timmar i Gävle och sen Sundsvall. 
Och snälla politiker och Greta Thunberg i detta land, sluta snacka om miljön och börja snacka om verkligheten istället och hur ni ska få detta land att fungera igen. För jag tycker att Sverige allt mer börjar att falla ihop. Det är jub ingenting som fungerar numera. 

Kan inte riktigt fatta det än...

Publicerad 2019-06-19 18:45:22 i

Det har gått några timmar sedan jag fick beskedet att jag och min kamrat var godkända på examensarbetet. Och när jag läste detta då fick jag en chock, för jag trodde inte att du verkligen skulle bli godkända, men det blev vi.

"Ni är godkända på ert examensarbete...."

Publicerad 2019-06-19 17:29:49 i

Att få se i mailet från mina lärare att jag och min kollega är godkända på vårt examensarbete, det är nog något av det sjukaste och mest härliga läsning jag har tagit del av på MYCKET länge. Jag har svårt att beskriva den glädje som jag känner just nu, och det är nästan så man inte tror att detr sant, men det är det. Jag är godkänd på examensarbete och nu återstår det bara att klara av mina praktik veckor som återstår så är jag sen utexaminerad skötare inom psykiatrin. Helt, helt sjukt..... 
 
Men grattis till mig själv, och jag förtjänar att fira ikväll, så som jag har slitit på denna utbildning. 

Kan inte ta dem på allvar...

Publicerad 2019-06-18 06:18:56 i

Jag har så jävla svårt att ta dagens politiker på allvar, för jag tycker inte att de lever i den verklighet som vi vanliga svenskar lever i. För i det verklighetens Sverige som finns idag så är det vardagsmat med skjutningar, bomber som smäller av i hus, kulhål i dörrar, kvinnor som far illa av sina män och en skola som är under all kritik. 
Men tror ni att våra svensk politiker pratar om detta och vad de ska göra för att åtgärda dessa problem? Nejdå, de snackar miljö politik och hyllar idioten Greta Thunberg och alla floskler som kommer ur hennes mun. Och till råga på allt så höjs många politikers löner. HUR SKA VI KUNNA HA FÖRTROENDE för dagens politiker????? 

Tänker lägga mig detta bakom mig...

Publicerad 2019-06-17 21:10:19 i

Nu tänker jag lägga mig denna utbildning bakom mig och glömma detta, för det är det enda jag vill. Det är synd att jag känner så, för jag gick in i denna utbildning med glädje för jag gillar psykiatrin, det ska jag vara ärlig med. Men som denna utbildning blivit, så har den tagit slut på min glädje att arbeta med psykiatri. 

Pluggeriet är slut....

Publicerad 2019-06-17 21:05:24 i

Sedan någon vecka tillbaka så är det slut med pluggandet på den Yh utbildning inom skötare inom psykiatrin. Och det är skönt att det är slut, för jag kan inget annat än att säga att denna utbildning har varit sjukt dålig. Jag har inga bra ord att säga om denna utbildning. 

Så var det då slut...

Publicerad 2019-06-12 21:29:02 i

Jag är hemma sen några timmar nu efter att ha genomfört opponering i Leksand och jag måste säga att det blev ganska mycket som jag hade förutspått. Det blev en jävla sågning på vårt examensarbete och det blev att sitta och se glad ut på middagen senare på kvällen. För det var ju precis som jag sa förut, för hur glad är man att gå på middagen om man har fått sitt examensarbete sågat utefter fotknölarna, INTE SÅ JÄVLA SUGEN skulle det visa sig för mig. Och jag gick och la mig tidigt för jag hade ingen som helst lust att festa vidare den kvällen. 
 
Och jag vet inte riktigt vad jag ska säga om att det nu är slut, för jag känner ingenting direkt. Jag tycker bara att det har varit ett enormt slit och jag vet inte om jag har fått ut något av det. Det enda som har hänt, det är ju att jag har mått skit under dessa två år och någon hjälp från lärarna har det ju inte varit tal om, man har mer känt sig i vägen när man har frågat något.
Men hursomhelst så är det skönt att det är klart och så man kan gå vidare med mitt liv. 

Opponering imorgon...

Publicerad 2019-06-10 22:34:16 i

Det ska bli så otroligt skönt med opponeringen imorgon och att detta skit med denna utbildning snart är ÖVER. För jag kommer sannerligen inte att sakna denna utbildning och allt skit som den har fört med sig. 

Nationaldagen...

Publicerad 2019-06-06 20:19:11 i

Jag har i många år varit väldigt kluven till denna dag, denna dag som i detta land kallas för nationaldagen. Jag tycker att denna dag är ett enda stort påhitt som några politiker har bestämt att vi ska fira denna dag som att den betyder något. För mig är denna dag som en av alla andra dagar.
 
Dock har jag varit ledig idag och jag har har spenderat denna dag genom att ta det väldigt lugnt. Jag tog en längre promenad idag i det sköna sommarvädret. På vägen hem handlade jag lite mat till kvällens middag. Och det blev vit fisk i foliepaket. En rätt som min mamma har gjort i många år och som jag tänker föra vidare det det i mitt liv.

Tänker inte skänka pengar till blommor...

Publicerad 2019-06-05 18:44:43 i

Jag var med om en liten lustig sak idag. Det är så att några elever i klassen tänker dra igång en insamling till att skänka blommor till lärarna. Men jag tänker verkligen inte vara med på denna insamling. För jag tycker att lärarna inte har varit speciellt trevliga på denna utbildning, framförallt inte mot mig. nej så några pengar till insamlingen blir inte från mig.

Snart är allt över....

Publicerad 2019-06-05 18:42:33 i

Det är så väldigt skönt det snart är slut med dessa j**** studier. Jag vet att jag ska vara glad för att jag har kommit så här långt, men jag känner tyvärr en enorm tomhet och trötthet efter dessa två år. Jag vet men jag ska bara glad att jag nu har en examen, nej jag tycker faktiskt att denna utbildning inte har motsvarat de krav jag har ställt. Jag tycker själv att den har utbildning rent ut sagt har varit usel.

En dvd med Winnerbäck. .

Publicerad 2019-06-01 01:10:28 i

Jag har ikväll njutit av en helt fantastisk dvd med Winnerbäck och jag måste säga att det är nog få som slår Lars live. 
Det som är så intressant med denna dvd, det är att denna är inspelad på Hovet i Stockholm. Och är det en arena som jag har många minnen till så är det just Hovet. Jag kommer ihåg när jag såg Kent där år 2000. Och just den konserten har kommit att lämna spår i mig dom jag sent kommer att glömma. 
Men att just denna dvd med Winnerbäck skulle va inspelad på Hovet, när jag går i flytt tankar och dom gör att jag nog kommer att få de följder att jag nog flyttar "hem" till Stockholm. 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela