klabbesworldtwo

en liten blogg som handlar om mitt liv och mina tankar om diverse saker....

En intensiv vecka...

Publicerad 2019-03-22 19:37:38 i

Jag har avverkat min första riktiga vecka på praktiken nu i veckan, och jag måste säga att jag är glatt överraskad att det funkar så bra på den nya praktiken i Mora. Och det är hästlängder mycket bättre klimat när det gäller mina kollegor i Mora mot hur det var i Säter. Och jag tror ärligt att jag nog aldrig kommer att jobba i Säter. För det var fan vilken ohjärtlig arbetsmiljö det är där. 
 
Men jag känner att jag inte riktigt är hundra procent frisk från min influensa och det är lite jobbigt. Och det kommer nog bli så att jag kommer att vaccinera mig nästa höst. För jag vill inte vara så här sjuk igen. 
 
Till sist så måste jag bara skriva om miljötalibanerna i miljöpartiet. Och jag tycker mer och mer att de är helt sjuka i huvudet som är med i det partiet. För jag tror nog att de flesta i detta jävla parti, knappt har någon koppling till verkligheten. 
För senast idag så kom ett av deras språkrör, Isabella Lövin om att vi i Sverige helt ska förbjuda diesel och bensin fordon i Sverige. Och jag undrar bara varför Sverige hela tiden ska spela "duktig" när andra länder skiter i såna lagar. För vad spelar det för roll att vi i Sverige är miljömedvetna när länder på andra sidan Östersjön skiter i sånt. Och denna lag kommer ju bara att drabba vanligt folk som inte direkt har råd just nu att köpa en elbil. För de bilarna är ju fortfarande sjukt dyra. Och för att inte tala om hur långt det är mellan laddställena.
Nej jag hatar faktiskt miljöpartiet och allt vad de står för. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela