klabbesworldtwo

en liten blogg som handlar om mitt liv och mina tankar om diverse saker....

Ett dantes inferno ikväll...

Publicerad 2019-03-16 19:09:05 i

Det är en jobbig lördag kväll för mig och jag mår dåligt psykiskt och det känns som att det är ett Dantes inferno i min hjärna ikväll. 
Det är tankar om hur det ska gå med min utbildning, hur det ska gå med praktiken, hur jag måste sluta tänka på att jag vill ta livet av mig, att samhället idag har helt spårat ur och så vidare. 
Som ni märker så mår jag inte bra. Så det blir extremt lugnt ikväll. 
Blir väl att bada klart, fixa till en god grekisk sallad och njuta av det goda vita vin jag köpte idag. Jag fick en kommentar häromdagen att jag dricker mycket vin, men för fan. Vi lever bara en gång och så jävla patetiskt mitt liv är så måste jag få kunna unna mig lite livets goda ibland. Och du som skrev den kommentaren, jag vet vem du är, och du kan dra åt helvete. 
 
Jag har svårt att förstå denna miljörörelse som startades med att tjejen Greta Thunberg började att sittstrejka mot att miljön håller på att gå åt helvete. Och det är väl bra med dessa youngsters engagemang, dock så är det trist att de väljer att protestera mot helt fel saker. För det finns ju viktigare saker att protestera mot. Hur vore det att engagera sig mot att det mördas en massa människor på öppen gata i detta land, eller att arbetslösheten kommer att stiga enormt de närmaste åren tack vare att tekniken och datorerna kommer att ersätta många jobb, eller att skolan är helt ur spår. Såna saker hade jag mer än gärna sett att folk demonstrerar emot och vill förbättra. Nej idioterna väljer miljön att demonstrera mot. Det är väl för att folk är så förbannat lata idag och de inte orkar engagera sig i saker som kräver lite hjärn verksamhet. 
 
Det är trist som det blivit. 
 
Jag skiter väl fan i miljön, jag tycker ändå att det hela tiden är så krångligt att vara miljömedveten. Och inte tänker jag sopsortera. Det hjälper väl inget när länderna på andra sidan Östersjön, bara vräker ut sitt avfall i vattnet och luften. Nej jag är en antimiljövän, jag slänger ölburkar med nöje i soppåsen.... Hehe
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela