klabbesworldtwo

en liten blogg som handlar om mitt liv och mina tankar om diverse saker....

Har studerat några youtubers...

Publicerad 2019-03-11 22:30:14 i

Jag vet att jag inte borde göra så här, för jag tycker att fenomenet med youtubers är så sjukt ointressant. Men bara för att jag är så jävla nyfiken så har jag kollat in några av dessa så kallade "influencers" i några dagar. Dock så tycker jag att det är mest tomt prat och ett enormt tjat om att man ska "likea" och så ska man skänka pengar till dem, och det är ett fenomen som jag tycker är bra konstigt. För inte fan skulle jag tigga pengar helt öppet om jag hade en egen youtube kanal.
Men efter att ha studerat dessa kanaler i några dagar så har jag svårt att förstå varför detta är så stort bland ungdomar idag. För det är väl där den stora målgruppen finns, för jag har bra svårt att se att vuxna människor håller på att kolla på youtube.
Jag måste bara nämna en kanal har fångat mitt intresse en hel del, och det är kanalen som kallas för "jewelsnissy". Jag tror den kallas så, men detta är fan i mig det sjukaste jag sett. Denna kanal består av en mamma och hennes dotter som tydligen kommert får Sorsele, och denna lilla familj har tydligen alla bekymmer man kan ha. Och som det så är idag, så har både mamman och dottern diverse diagnoser och så lider de av någon annan typ av ångest syndrom. För de pratar om detta hela tiden i sin kanal, att de mår så och så dåligt, och det är viktigt tydligen för dem att dela med sig av detta i sin kanal. Men jag får bara tanken i huvudet, att om ni mår så dåligt så kanske ni INTE ska hålla på med denna youtube kanal. Utan mer fokusera på att skaffa ett riktigt jobb så ni kan klara er, utan att behöva sitta och tigga pengar i er youtube kanal. För inte blir man bättre av att sitta och gnälla och häva ur sig på internet för hur man mår. Och kom inte och gnäll sen att ni får en massa dåliga och jobbiga kommentarer, för detta är väl något som ni får räkna med om ni vräker ut ert liv på internet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela