klabbesworldtwo

en liten blogg som handlar om mitt liv och mina tankar om diverse saker....

Ska nog inte få vara glad...

Publicerad 2019-03-14 21:44:29 i

Det verkar som att jag inte ska få vara glad, för så fort det går lite bra i mitt liv och jag har flyt för en gångs skull, då kommer det alltid en smäll som gör att jag åker ner till bana ett igen. Och detta verkar vara mycket av hur mitt liv tydligen ska vara. 
För precis som jag börjar att tillfriskna från min influensa och jag börjar få tillbaka tron på livet så kommer nästa smäll. Och denna gång så är det min dator som helt har havererat. Och detta kanske inte är så farligt för de flesta, men nu är det så att jag använder just denna dator till mitt examensarbete och jag har mycket av arbetet på denna dator. Jag har gjort en säkerhetskopia, så det är ingen fara med själva arbetet, det är bara det att det kommer bli svårare att skriva arbetet nu när jag kanske måste köpa en ny dator. 
 
Vad är det egentligen som håller på att hända med dagens skidåkning? För det känns som att dagens skidåkning börjar bli mer löjlig i och med att tävlingarna blir kortare och kortare och det blir mer start med masstart istället för individuell start, som många skidälskare med mig gillar mer. För är det individuell start så blir det mer rättvist och det blir mer som skidåkning ska vara. Och med det menar jag att starkast skidåkare för dagen vinner. Men som det är idag på till exempel femmilen där det är masstart, så blir det ju nästan alltid fisåkning i flera mil och så är det några idioter som gör upp i en spurt de sista hundra meterna innan mål.
Och detta tycker inte jag är kul att se på, nej man börjar tappa lusten för att titta på skidåkning ibland. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela