klabbesworldtwo

en liten blogg som handlar om mitt liv och mina tankar om diverse saker....

Efterspel till fiaskot metoo...

Publicerad 2019-05-07 19:32:13 i

Det verkar mer och mer som att det trots allt blir kvinnorna som återigen blir förlorare till ännu ett spektakel och fiasko i medierna, jag tänker på fenomenet metoo. För det verkar ju som att de män som hängdes ut kommer att gå fria från alla anklagelser och kommer att kunna i media i år framåt sitta och tala om hur oskyldiga de var trots alla anklagelser. 
För nu kommer ju Fredrik Virtanen med en bok där han skriver om hur oskyldig han är. Det är lite lustigt att den kommer nästan samtidigt som att den kvinnan som hängde ut hans namn offentligt på sociala medier i samma tur förlorar sitt jobb som krönikor på tidningen Metro och allt mer framställs som en förlorare i alla medier. Det var ju också länge sen man såg henne som en del av nyhetspanelen i tv4. Det säger väl en del av den "loser-stämpel" som det numera står stämplat i pannan på henne.
Och dom det inte vore nog så kommer Martin Timell att bli friad från alla anklagelser och det tycker jag nästan ord rätt, med tanke på hur han har hängts ut i media. Jag hoppas att han tilldöms ett redigt skadestånd. Det vore nästan rättvist å hans fördel. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela