klabbesworldtwo

en liten blogg som handlar om mitt liv och mina tankar om diverse saker....

Hemma igen...

Publicerad 2019-05-02 18:22:16 i

Jag är hemma nu och jag slappar i mitt badkar med en go whisky och lite Jill Johnson på stereon. Måste säga att hon är en grymt bra sångerska. Det är trist att hon inte är större i USA än vad hon är nu. Jag tror hon har turnerat lite däröver, men det känns liksom inte som att det har lossnat riktigt för henne där. Men det är synd, för hon är grymt bra. 
 
Dock så har jag och min studie polare avverkat två bra dagar med examensarbete jobb. Och det var två bra dagar då vi fick mycket gjort. 
Trist bara att hans tjej hela tiden ska ha sin jävla mobil framme när vi ska se en film eller liknande på kvällen. Jag KAN aldrig förlika mig med folks användande av mobiler. Jsg tycker fortfarande att det är störande om man är hemma hos folk och man som gäst ser att värdfolket mer är intresserad av sina sociala medier än sina gäster. Jag tycker och kommer alltid att tycka att det är ohyfsat. 
Ja jag vet att jag är en dinosaurie som tycker så, men jag står för dessa ord. Sen kan andra dra åt helvete  
 
Jag måste bara skriva lite om alla invandrare i Avesta. För nog tycker jag att det är rätt sjukt att man kan gå länge, mitt på dagen i Avesta centrum och det enda man ser är invandrare. Och det enda jag hör är utländska språk om jag sätter mig ner för en fika i något av detta centrums lokala fik. Detta är inte bra. Men jag märker ju på inhemska svenska Avesta bor att de har tröttnat och börjar i större mängd att flytta från Avesta och dess centrala delar. Men jag förstår dem. För vem fan vill bo i ett invandrar getto med enbart invandrare. Inte jag iallafall. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela