klabbesworldtwo

en liten blogg som handlar om mitt liv och mina tankar om diverse saker....

Inte långt kvar nu...

Publicerad 2019-05-23 19:06:26 i

Det har inte blivit mycket skrivande här på bloggen den senaste tiden, och det beror en hel del på att jag har haft fullt upp med skolan och den praktik jag har varit ute på de senaste veckorna. Och det har hänt en hel del under sista tiden som jag inte har skrivit här. Det är intresaäDra klipp för att radera med en grej med denna blogg, för jag mår inte bra om jag inte får blogga på ett tag. För denna blogg har kommit att betyda mycket för mitt mående ska det komma att visa sig. Så jag kommer nog att blogga så länge som jag tycker att det är kul.
 
Hade ett möte med mina lärare om hur det har gått för mig på praktiken och som vanligt så uppför de sig som idioter när mina två handledare är med, och nog tyckte de nog att mina lärare va bra negativa. Det är lite som att de nästan letar fel hos mig. Den känslan har jag haft från allra första dagen som jag påbörjade denna utbildning.
Men nu är det så lyckosamt för mig att jag har gjort en enormt bra praktik, så det fanns inget dåligt att hitta hos mig. Så jag kommer nog att gå ett rätt bra slutomdöme på denna praktik.
Och sen till sist en sak. Mina lärare gav mig stort beröm över att jag hade fixat denna praktik själv, men vad fan skulle jag göra. För jag var ju så illa tvungen, för jag fick ju ingen hjälp alls från mina lärare, trots att de SKA hjälpa mig med praktik om det skiter sig. Men nej ingen hjälp alls från deras sida.. Men jag kan lova att jag kommet att ta upp detta med mina lärare efter att jag har tagit examen.
 
Lyssnar på Gyllene Tider just nu och deras skiva moderna tider. Och jag har alltid varit svag för Gessle och hur hans röst lät på denna tidiga tid i deras karriär. Han hade med riv i rösten då. Det är konstigt att han tappade denna röst under resten av hans karriär. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela