klabbesworldtwo

en liten blogg som handlar om mitt liv och mina tankar om diverse saker....

John Cleese har kanske rätt...

Publicerad 2019-05-31 18:50:45 i

Jag tycker inte att folk ska vara så snabba med att döma folk efter hur de uttalar sig, och det vore bra om folk tänkte efter lite före de uttalar sig. 
Det jag vill kommentera, det är ett uttalande som komikern och skådespelaren John Cleese gjorde i veckan. Och det handlade om att han inte längre tycker att London är så värst "brittiskt" längre. Utan han tycker att den politiska korrekthet har gått för långt, och han tycker inte att man kan säga vad som helst utan att bli bemött med en våg av hat som det är idag, och detta kan jag hålla med lite om. För i Sverige har ju åk eran helt blommat ut, för i Sverige kan man inte längre säga vad som helst och framförallt så kan man inte skämta på samma sätt som för några år sen utan att det alltid är någon idiot som blir kränkt. Förut kunde man skämta och skratta åt det en stund och så gick man vidare. Utan är ju alla så jävla lätt kränkta att det är löjligt. 
Men om jag ska läsa mellan raderna en del på Cleese och hans utspel, så tycker han nog att det är på tok för mycket invandrare i London. Mem det är ju samma i Sverige. För i vissa städer så är det så mycket invandrare att man nästan tror att man är utomlands, och det tycker jag inte känns ok. För det är ju fel att känna sig som utlänning i sitt eget land. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela