klabbesworldtwo

en liten blogg som handlar om mitt liv och mina tankar om diverse saker....

Läser Gellert Tamas...

Publicerad 2019-05-30 18:49:23 i

Det har varit en mycket regnig torsdag och Kristi himmelsfärd dagidag, så det blev att göra lite inomhus aktiviteter idag. 
 
Jag och min polare drog ut på en lite roadtrip idag då vi lirade lite musik i bilen och snacka lite allmänt om livet. 
Vi talade dels en hel del om min nuvarande jobb situation och den är ju inte så jävla munter. Och det blir nog flytt, jag känner det i kroppen, att jag vill flytta ifrån denna jävla håla som kallas Falun. 
Vi gjorde ett stopp på en lokal sibylla kiosk i Borlänge för att få oss lite mat, och vanligtvis så brukar ju sibylla ha bra mat, men detta skit ställe hade helt rent utav skit mat. Så dit lär vi ju inte åka igen. 
 
Men det som stör mig enormt mycket just nu, det är att den svenska arbetsmarknaden är så enormt fyrkantig och rätt sagt usel på att ta tillvara folks kompetens på rätt sätt. Nu har jag en färdig examen och är bra sugen på att jobba, men jag får likt förbannat inget jobb. Självklart fattar jag att det är en stor nackdel att jag inte har körkort. Men det borde gå att fixa jobb till mig ändå, om man som arbetsgivare kunde se mellan fingrarna. Men tyvärr går inte det i landet pk och mellanmjölk  Är bra LESS på hur detta land blivit. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela