klabbesworldtwo

en liten blogg som handlar om mitt liv och mina tankar om diverse saker....

lite tankar från ett stadshus....

Publicerad 2019-05-13 20:08:32 i

Jag hade ju vägarna förbi stadshuset i Borlänge idag för att lämna in mitt utdrag ifrån brottsregistret, och det har ju dröjt en liten stund så jag var glad att jag äntligen kunde göra detta. Men när jag skulle lämna in det över disk i Borlänges stadshus så var det en viktigpetter till expedit där som sa att jag var tvingad att beställa tid med dem från personal avdelningen, för det gick till så att jag tillsammans med dem som intervjuade mig för detta jobb, skulle vara med när jag öppnade mitt kuvert, men jag sa ju till idioten i expeditionen att jag inte hade fått någon som helst info om detta, men han stod på sig och sa att det är så det går till.
Men jag nämnde för expedition idioten att jag jobbar i Mora och kan inte ta ledigt hursomhelst, så jag nämnde i förbifarten att går det inte att göra ett undantag för mig, jag har ju ändå sökt jobb och jag ska inte till stadshuset för att söka bidrag som de andra jävla invandrar idioterna som jag såg där.
Men nej då, killen i expeditionen sa att regler är regler och det går inte att göra ett undantag för mig. Så jag får alltså ta ledigt en extra jävla dag för att åka till Borlänge för att jag ska tillsammans med andra idioter vara med när de ska öppna mitt kuvert, istället för som det brukar vara, att man kan skicka sitt kuvert till dem. Snacka om idiotisk byråkrati i detta jävla land.
 
Precis när jag kom till stadshuset, så gick jag fram till idioten i stadshusets expedition, och sa att jag ville lämna detta utdrag från brottsregistret, men de sa att alla på personalavdelningen är upptagna tyvärr, men om du väntar en stund så ska du se att de kommer ut till dig, sa han till mig, så jag slog mig ned och väntade då en stund.
Det var bara en liten notis som jag gjorde, och det var att det bara var invandrare tillsammans med mig i stadshusets entree denna dag, och det var fan i mig inte klokt. För det enda jag såg, det var att dessa invandrare lämnade in ansökan på ansökan om socialbidrag, och jag tänkte då. Vad kostar inte detta Sverige? För inte är det gratis inte att alla dessa invandrare söker så mycket socialbidrag. Men det börjar ju märkas nu, för många kommuner runt om i svedala börjar ju gå på knäna när det kommer kostnader för det sociala i dessa stackars kommuner. Nej vi borde ha varit mycket mer restriktiva med hur många invandrare som vi tar in i Sverige. Det är ju självklart att det inte håller att ta emot alla dessa, det kommer att kosta i långa loppet, och det är ju exakt det som har börjat att ske.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela