klabbesworldtwo

en liten blogg som handlar om mitt liv och mina tankar om diverse saker....

Sista rycket imorgon...

Publicerad 2019-05-24 18:25:54 i

Jag åker till Avesta imorgon för att lägga den sista finputsen på vårt examensarbete, och jag hoppas verkligen att slutresultatet blir bra så att jag till slut kan få en examen. För det är både jag och min kollega värda, så mycket som jag har slitit med detta arbete. 
 
Jag såg på kvartsfinalen igår mellan Finland och Sverige, och enligt mig så fanns det bara ett lag på rinken, och det var Finland. För de var det bättre lagey trots vad alla sportjournalister säger idag i media i Sverige. Jag tycker att tre kronor spelade på tok för defensivt när de ledde med ett mål. Jag hade gärna sett att de hellre hade spelat mer offensivt och gått för att stänga matchen. Men nejdå, de spelade sjukt defensivt och självklart så straffade det sig mot ett mer hungrigt Finland.
 
Hörde nyss låten Jungleland med Bruce Springsteen, i en live version från turnén kring år 1999/2000, och jag måste säga att denna låt kommer jag nog aldrig att tröttna på. Och vad glad jag är, att jag var på plats i globen 2007, då Bruce lirade där. För då lirade han Jungleland  och det skulle komma att bli en av de sista gånger som saxofonisten Clarence Clemons lirade den låten live. Och jag kommer ihåg som igår hur glad och euforisk jag blev när jag hörde de första tonerna på Jungleland. Ibland kan live musik vara fantastiskt bra. Och den gången var de det. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela