klabbesworldtwo

en liten blogg som handlar om mitt liv och mina tankar om diverse saker....

Jag är den jag är...

Publicerad 2019-11-30 21:56:18 i

Om det inte duger med hur jag är som person, så tycker jag att det får vara. Jag är så trött på att ligga andra till lags, och att jag måste anpassa mig efter hur andra vill att jag ska vara. Nej jag är less på att anpassa mig efter andra, så hädanefter då tänker jag vara mig själv ocj leva efter hur jag vill leva mitt liv. 

Julmusik torterar butiksanställda...

Publicerad 2019-11-29 17:42:30 i

 
Jag tycker mer och mer att denna planet befolkas av en samling jävligt söndercurlade och bortskämda ungdomar, som trots att de har det bra, ändå ska klaga. För jag blev lite ilsken när jag läste denna artikel som handlar om att butiksanställda idag tycker att det är jobbigt att höra lite julmusik under december månad och den julhandeln som medföljer detta. Men herregud, hur kan detta vara ett problem i dagsläget? Det har jag svårt att förstå. Det första jag tänker på är att dessa butiksanställda ska VARA JÄVLIGT GLADA ATT DE HAR ETT jobb för det första. Och därmed så ingår det att sköta sitt jobb och hålla käften. För tycker chefen att det ska vara julmusik så är det bara att lyda eller att söka sig ett annat jobb. 
 

Såg ljuset idag...

Publicerad 2019-11-29 17:10:20 i

 
Det har varit en helt fantastisk fredag idag i Falun, och det mycket på grund av att jag såg solen och dess solsken för första gången på mycket länge, så självklart blev det en promenad ute i solskenet. Under promenaden så lyssnade jag åtskilliga gånger på Ulf Lundell och hans nya jullåt, och måste nog säga att detta är något av det bästa som han har släppt på mycket länge. Och hemma hos mig kommer denna låt att gå på repeat mycket fram till jul. 
Måste vara kommentera en diskussion som jag hade över messenger idag med en vän, och det rörde ett ljudklipp som jag la ut igår på Facebook och det klippet innehöll ett klipp ifrån ett sommarläger som några svenska killar hade någon gång på femtiotalet, och det jag tyckte va lite bra med det klippet var att de varje morgon bugade inför den svenska flaggan, och jag skrev på Facebook att jag tyckte det var lite fint och att man kanske kunde ha något liknande i svensk skola, med tanke på att vi nästan skäms över att vara svensk idag. Jag ska nämna att jag hade inga alls baktankar med detta inlägg, utan jag ville ner visa hur det var förr. Men genast fick jag mess om att jag var dum i huvudet som la ut följande klipp och att det kunde framställas som att jag var lite rasist för att jag la ut detta och att man ska hylla den svenska flaggan. Dock har jag MYCKET svårt att förstå reaktionerna efter postandet av mitt klipp. För varför ska det vara fult att hylla den svenska flaggan och tycka att vi borde hålla mer på svenska traditioner, vilket jag tycker. För jag tycker verkligen att vi håller på att förlora vår identitet som nation. 

Apropå rättegång mot Virtanen...

Publicerad 2019-11-25 18:52:48 i

Snuskigt med dessa "feminister" som mer eller mindre förstör livet för kvinnor som blir våldtagna på riktigt, vem fan ska ta vad kvinnor säger som sanning när det kommer fram gång på gång att de ljuger om såna här saker för att sätta andras liv i spel?

Om det visar sig att Cissi har ljugigt om detta hoppas jag på ett redigt fängelsestraff så hon kan få bli berikad på riktigt på kåken. 

Offerkoftor och dagens arbetsmarknad...

Publicerad 2019-11-22 19:22:58 i

Vad patetiskt det var att läsa feministen Linnéa Claesson och hennes försvarstal i GP i veckan. För snacka om att hon agerade årets offerkofta i den debatt artikeln. Hon kan säga vad fan hon vill, för i mina ögon har hon ljugit och då är man portad i mina ögon. 
 
Sen måste jag bara skriva lite om den sjuka arbetsmarknad som vi har i detta land, ni som följer min blogg vet ju att jag inte direkt tycker om den arbetsmarknad som vi har i detta land. För det är ju verkligen så att det inte går att göra rätt för sig och jobba hårt, utan det är dem som sparkar neråt och slickar uppåt som klarar sig idag. Dock är och kommer jag aldrig att bli en sån person, för jag är för ärlig för att kunna agera så, men jag vet lite att jag måste kanske i vissa fall tuffa till mig. Men om jag gör det så går jag emot allt jag står för som person, och det vill jag inte.
 
 

Jag köper det inte Linnéa Claesson...

Publicerad 2019-11-21 19:24:07 i

 
Det har varit intressant att ta del av Linnea Claesson och hennes "ursäkt" i dagens GP. Dock så tycker jag att det finns en hel del som jag tycker att hon inte har svarat på. Och det är VARFÖR hon gjorde detta från första början? För inte fan är det ok att manipulera med hennes insta konto assholesonline. Jag fattar fortfarande inte varför hon gjorde det i första hand. Och sen detta med att hon nu säger att hon blev trakasserad av ett gäng fotbollsfans, det hade hon väl kunnat nämna från första början. Och det vet väl alla, att män i grupp som är berusade kan uttala sig rätt plumpt, och jag försvarar inte dumma kommentarer, men varför tog inte bara en annan väg. Va hon så illa tvungen att gå rakt igenom klungan av fotbollsfans? Nej det var hon inte. Jag tycker att hon fan i mig överdriver enormt mycket. Och nej, jag tycker fortfarande att hon är en jävla mytoman och idiot som har lurat till sig skattepengar. Och jag tror inte detta gör att man kommer att ta feminister på större allvar i framtiden. Snarare tvärtom. 

Njuter av att se Linnéa Claesson falla...

Publicerad 2019-11-20 19:56:17 i

 
Jag måste säga att jag faktiskt njuter av att se Linnéa Claesson falla från sina höga höstar som aktivist och feminist. För hur kan man vara så urbota dum att man kör med falska kort i sina journalistiska och aktiviteter som feminist framförallt. Fattar hon inte att hon riskerar att göra att folk inte kan ta feminister som Linnéa på allvar, och detta är allvarligt. För feminism är redan väldigt hotat. 

Jo Stefan Löfven, det finns en koppling...

Publicerad 2019-11-19 10:31:54 i

 
Jag börjar att bli bra trött på alla politiker i Sverige som inte vågar att inse att det finns visst kopplingar mellan den ökande invandringen och sen ökande brottsligheten. För det är ju bara att kolla i statistiken över de senast utförda brotten, och då tänker jag främst på de brott som handlar om skjutningen och sprägningar, där är det ju nästan bara invandrare som finns med. Klart det är någon enstaka svensk med där ibland. Men för det mesta så ser jag bara invandrare. Och sen är det ju väldigt konstigt att dessa kriminella dåd har ökat markant sen år 2015 och då den stora invandringen började att drabba Sverige. Och det är bra TRÖTTSAMT att våra politiker med statsminister Stefan Löfven i spetsen inte förstår detta. 

Vad jag tycker om Linnéa Claesson...

Publicerad 2019-11-18 10:31:48 i

Är det rimligt att överhuvud taget ta någon som Linnea Claesson på allvar? Låt se vad hon har gjort hittills i sitt korta liv. Hon har gått i skolan, spelat handboll och...? Vad gör hon nu! Vad säger man..,influencer? Vad fan är det? Bloggerska? Tramsare?

Hon har väl aldrig producerat något värde?

Det är ju bara tragiska människor som lever sina liv genom andra som möjliggör för att dessa parasiter kan försörja sig på att sitta och tramsa. Gäller den där ”Blondinbella” och liknande också. Människor tycker deras tramsande är så intressant att följa, så de blir förmögna av reklamintäkter. Patetiskt och skrämmande....

Linnéa Claesson och Leksand...

Publicerad 2019-11-17 18:12:05 i

 
Vad jag njuter just nu av att se hur aktivisten Linnea Claesson just nu håller på att granskas för fullt i sociala medier och andra medier. För nog har jag alltid varit bra misstänksam mot henne och jag har tyckt ofta att hon verkar vara mycket av en "dramaqueen".
Sen är det bra trist att Leksand inte kan bjuda till mer och spela bättre när de spelar på hemmaplan. Och detta är andra gången på ramen, denna säsong som de blir helt utspelade på hemmaplan. Nog kan jag tycka att Leksand borde kunna spela bättre när det är på hemmaplan och folk har betalat dyra biljetter och allt. 

Det är nattsvart ikväll... 2

Publicerad 2019-11-16 21:24:30 i

Jag har haft en otroligt jobbigt lördag kväll, och det trots att jag har gjort det jag brukar göra för att jag ska må bra. Men jag vet innerst inne i min själ att detta är bara en fasad, och jag helt ärligt skulle vilja vara på ett helt annat ställe just nu i mitt liv. Helst skulle jag vilja laga mat till en vacker kvinna, njuta av maten tillsammans med henne, och ha kanske lite soft musik i bakgrunden, och som på lök på laxen så njuter vi av ett gott vin till maten. Och till skillnad mot många andra män i min ålder, så skulle jag verkligen inte ha något emot att laga maten. För är det något jag älskar, så är det att laga till mat till någon jag älskar.
Dock vet jag att detta aldrig kommer att gå i uppfyllelse, för jag är nog ingen bra man för en kvinna. Jag kommer nog alltid att vara en loser, och vilken kvinna villa leva tillsammans med en loser som jag? Inte många är jag rädd. 

Har alltid haft svårt för henne...

Publicerad 2019-11-16 19:10:54 i

 
Jag har alltid haft svårt för feministen och aktivister Linnéa Claesson sedan hon dök upp på den medial arenan för några år sen med Instagram kontot "assholes online". Och det är på detta Instagram konto som hon har outat många så kallade män som skickar dickpicks till henne och som skriver konstiga meddelanden till henne. Och det är väl jävligt illa om det är så här, men jag har alltid varit bra misstänksam mot sånt här. För jag har lite svårt att tro att män i Sverige skulle skicka dickpicks i den enorma mängd som det är just till denna tjej. För innan hon slog igenom, så var hon ju högst en medelmåttig handbollsspelare och inte något mer, hon har ju aldrig spelat i landslaget, och inte är hon direkt någon skönhet helker, det måste jag nog erkänna. För nog har jag sett finare tjejer än Linnéa Claesson.
Dock så slutade hon med handbollen för några år sen för att börja plugga till jurist och ägna mer tid till sin låtsaskamp som feminist och aktivist. Jag säger låtsaskamp, för vad har hon att komma med som feminist och aktivist? Inte mycket om du frågar mig. För mig känns hon mer som en överklass brud som har det för tråkigt i sitt liv och måste hitta på något att ägna sig åt, för att göra sitt liv lite mer meningsfullt.
Nu till det jag ville komma till. Och det jag vill ta upp, det är information som jag har kommit över om att Linnea är rätt mycket av en fejk. För i den information som jag har tagit del av så står det dels att hon har hållit föredrag för svenska soldater, och detta trots att hon själv inte har gjort någon värnplikt. Och detta är lite konstigt tycker jag själv. För ska man tala till folk inom det militära, då är det väl bra om hon själv har lite erfarenhet av det militära. 
Sen så tycker jag själv att det är bra konstigt också, att hon kan bli årets jurist förra året, innan hon är färdig utbildad jurist. 

En fantastisk bra artikel om Palme mordet...

Publicerad 2019-11-14 18:40:51 i

 
Jag sitter just nu i badkaret och har det skönt, samtidigt som jag så gott det går försöker att bli frisk från min förkylning, för det är ingen dålig förkylning som jag har drabbats av nu. 
Men det jag ville skriva om, det är en helt fantastisk artikel om mordet på Olof Palme och som finns att läsa i det 62a numret av magasinet Filter. Och denna gång så handlar det om spåret som berör den så kallade "Skandiamannen" och som i verkliga livet gick under namnet Stig Engström. Det är en väldigt välskriven artikel som vanligt när det handlar om Filter, för jag måste säga att detta magasin är nog bäst i Sverige på undersökande journalistik.
Dock så ska jag nämna, att som en otroligt intresserad person av mordet på Olof Palme, så har jag aldrig trott på denna teori som handlar om Skandiamannen. Jag tycker att den är för otrolig och icke trovärdig som teori. Men som vanligt när jag kommer över en bok eller artikel och som behandlar mordet på Olof Palme, så bara måste jag läsa detta. Och jag tycker att alla som är intresserade av detta ämne ska läsa denna Filter artikel. 

Enda lösningen är mer poliser på gatorna...

Publicerad 2019-11-12 21:23:21 i

Det är kul ibland när man har rätt om vissa saker, och det jag nyss tänker på är detta med att enda lösningen på den allt grövre brottsligheten i Sverige, det är att få ut mer poliser på gatorna och att den svenska polisen utövar noll tolerans på brott. Detta testade man i New York för många år sen för att komma till skott med den ökande brottsligheten i den staden, och vad händer, jo New York är idag en av de mest säkra städer som du kan besöka. Och jag har ju själv varit där, och det som jag slogs av när jag var där, det var alla poliser som man såg runt om i staden. Jag såg poliser överallt, och jag tyckte först att det var konstigt att se detta. Men jag tycker också, nu när jag tänker tillbaka på den resan, att det var lugnande att se poliser som bara patrullerad gatorna.
Och jag tycker, och kommer alltid att tycka att detta är den enda rätta vägen att gå för att skapa lugn och ro på våra gator i Sverige. Och det är bra intressant att följa debatten efter alla terror dåd i Sverige nu, att det verkar som att vi kanske kommer att få mer poliser ute på våra gator. För jag tror att patrullerad poliser har en lugnande effekt på folk. 

Om den svenska nationalsången...

Publicerad 2019-11-08 18:53:23 i

Jag bara måste kommentera en artikel i kvällens aftonbladet som jag blev rätt så ilsken på. Och det gäller detta med att Skolverket vill att man ska skippa den svenska nationalsången i låg och mellanstadiet i den svenska skolan. Och jag kommer inte ihåg varför just nu detta kommer upp på agendan just nu, men jag tycker det är helt åt skogen att man ens talar om detta i Sverige. För det känns just nu i dessa dagar som att man SKA sjunga den svenska nationalsången varje dag för att få tillbaka den svenska självkänslan som jag nog tycker är rätt så kass i dagar som dessa. Och det känns som att vi håller på att utplåna vår egen nationella självkänsla genom att vi snart inte firar våra högtider som vi brukade göra förut. För vi har ju snart ingen Lucia som den brukade firas förr om åren. Tänket främst på den Lucia som brukar sändas i tv, och det är nog denna Lucia som når flest svenskar. Jag tycker att vissa högtider ska vara samma från år till år, utan några ändringar. Men nog fan brukar SVT ändra på även denna högtid. En gång så var det en invandrare som helt plötsligt dök upp och rappade mitt i allt, och det var så opassande så jag blev bra arg av att bara läsa om det.
Sen detta med vårt nationaldagsfirande, jag tycker att det är fel att göra det till en röd dag som det är idag. Jag tror de flesta svenskar firade den svenska nationaldagen mer förr i tiden då det var en vanlig arbetsdag. Idag tycker jag att det är så påtvingat att göra det till en röd dag. 

Det finns nödställda i Sverige också...

Publicerad 2019-11-08 18:14:31 i

 
Jag kan ibland bli bra trött på artiklar som denna, som handlar om idioter som tror att de gör en god gä3genlm att samla in kläder och pengar till nödställda utomlands. För vi har ju faktiskt nödställda i Sverige som har det bra jobbigt, och det är ju sant att antalet barn som blir vräkta bara ökar och antalet hemlösa bara ökar också. Men det är väl ingen som tänker på detta när Sida skänker bort hundratals miljarder i bistånd till uländer som jag tycker borde ta tag i sin situation själva istället. 

Den första snön och svenska seder och bruk....

Publicerad 2019-11-08 18:08:56 i

 
Nu blir jag väl anklagad för att vara rasist bara för att jag lägger upp en bild på den svenska flaggan på min blogg, men det är tyvärr så att det är fortfarande inte politiskt korrekt att hala den svenska flaggan och detta gör mig så oerhört arg och lite trött. För nog tycker jag att vi svenskar borde vara mer stolta över vårt fina fosterland. Och sen tycker jag att de invandrare som kommer till Sverige verkligen borde ta seden dit man kommer och anpassa sig efter hur vi lever i vårt land. 
Läste senast idag om en företagare i Småland som tycker att det är dåligt att vissa invandrare på hans företag inte tar i hand när man hälsar, och som svar får han tillbaka att enligt den och den religiösa tron, så är det fel att hälsa. Men nu är det så här, att vi bor i landet Sverige och här hälsar man på varandra genom att ta i hand. Och passar det inte så är det väl bara att flytta till något annat land. Jag börjar som inhemsk svensk bli bra trött på detta tjaffs. Och jag skulle gärna att någon ledande politiker gick ut och sa ifrån att här hälsar vi genom att ta i hand. Men jag tror inte det kommer att hända, för vi har nog fan i mig den sämsta och räddaste samling politiker jag sett på år och dagar. Det är ju nästan så att man undrar vad herr statsminister Stefan Löfven håller på med. Har nog aldrig sett en mer anonym och tristare statsminister än just han. 
 
Nu till lite roligare saker, den första snön har kommit och det glädjer mig. För jag har alltid gillat snön och när det är kallt. Så nu njuter jag. 

En vän på väg bort...

Publicerad 2019-11-06 21:26:16 i

Jag har ju en gåva som gör att jag lätt kan "läsa av" folk och dess tankar, och detta är en gåva som det är rätt jobbigt att leva med. För detta medför att jag vet saker om folk som jag egentligen inte vill veta.
Och en sak som är jobbigt, det är att jag tidigt känner av om det är något fel hos folk. Jag känner på en gång om det är något en person tänker men inte säger. Och detta känner jag nu hos en vän som jag kännt en längre tid. Dock då känns det som att vi håller på att glida ifrån varandra, för denna person har blivit allt sämre på att svara på mina sms och inlägg på mesdenger. Och det är väl som vanligt, jag är vän med folk en kort tid, men sen så tenderar de att försvinna när det börjar att gå bra för dem i deras liv, och då är inte jag värd något. Det känns som att jag är en person som är bra att ha en kort tid, sen dumpar man mig när det är bra i en annans liv. 
Men men, jag klarar mig som vanligt. Livet går vidare. 

Förlust för brage...

Publicerad 2019-11-06 21:02:48 i

Det blev förlust för brage i kvällens kval till allsvenskan, dock måste jag säga att Brage gjorde en bra match. Jag tycker att de visade vilja och kämpaglöd och de visade att de ville göra en bra match. Dock så känns det som att Kalmar visade att de är ett allsvenskt lag och att de är bättre på att ta vara på de viktiga målchanser som kommer upp. 
Dock tror och hoppas jag att Brage gör en ännu bättre match på söndag. Detta är långt ifrån avgjort. 

Allsvenskt kval med Brage...

Publicerad 2019-11-06 19:31:52 i

 
Det skulle va bra kul med allsvenskan i Borlänge nästa år, men dock så ser det lite mörkt ut just nu när brage möter Kalmar hemma. Det är 0-1 men jag tycker att Brage lirar bra, så det kan nog sluta bra detta. 

Elin Ersson borde fängslas...

Publicerad 2019-11-06 18:37:32 i

 
Denna kvinna, Elin Ersson är nog något av det mest hatiska jag vet just nu. Och jag ska förklara varför jag känner så för henne. Och det beror på att hon endast kommer att tilldömas ett bötesbelopp på 4200 kronor för det aktivist tilltag som hon gjorde sig skyldig till för ett tag sen. Och det sjuka är att hon skulle försöka att stoppa en utvisning av en invandrare, men i sista sekund så visade det sig att Elin hade tagit fel på person och flygolan. För den person som hon egentligen skulle försöka få att stanna i Sverige fanns nämligen inte på flighten som hon försökte stoppa. Och det är ju så skamligt och pinsamt som det bara kan bli. Men tydligen så hittade denna idiot, Elin en annan person som skulle utvisas, så därför gick hon inte av planet, utan ställde till med ett jävla liv, där hon sände live över nätet tack vare hennes mobil. Man kan se i den livevideo som finns på Youtube att det är personal på planet som försöker att tvinga henne av planet, men självklart så motsätter sig Elin detta och tror att hon gör något bra, när hon i i na ögon nästan kapar ett plan och gör att planet blir sjukt försenad och det medför också att många andra plan som står beredda att lyfta efter detta plan. Och det måste ju kosta massor att låta plan bli försenade. Men det enda belopp som denna KOMPLETTA IDIOT till kvinna blir tilldömd, det är 4200!!!!!
Och detta är ju bara så sjukt som det kan bli. Jag tycker att Elin borde bli tilldömd först ett långt fängelse straff och sen ett gigantisk stor bötesbelopp. Så folk blir avskräckta från att göra något liknande. 

Ingen bra lördag kväll...

Publicerad 2019-11-02 21:48:07 i

Nej denna lördag kväll är väl inget som jag kommer att komma ihåg med glädje direkt, utan jag har haft ångest större delen av dagen och trots att jag har gjort det jag brukar så har jag mått sjukt dåligt. Och kvällen har bara varit jobbig och jag har inte känt glädjen till att göra något. Så jag bestämde mig för att gå och lägga mig tidigt. 
 
Nej ikväll har det bara varit mörkt... 
 
 

Ogillar den frågan oerhört...

Publicerad 2019-11-01 21:31:00 i

Av alla frågor som jag får så finns det en fråga som jag  mer än något annat i livet. Och det är frågan "Vad har du gjort idag?". Och det är väl egentligen en fråga som är högst vanlig och något av det mest vardagliga man kan fråga någon. Men för mig som jämför mig med folk som jobbar och som gör rätt för sig så är den frågan sjukt jobbig att få. Och det är svårt att förklara för er som inte känner mig, men jag ska göra ett försök.
Jag är en person som vill jobba och jag vill göra rätt för mig och jag har sen mina förfäder alltid identifierat mig med folk som jobbar och kommer hem klockan 17 och tar hand om sin familj, och jag vill vara en person som hör rätt för sig och betalar skatt och tjänar egna pengar. Och för mig, om jag ska erkänna så är någon som lever på soc någon som är samhällets parasit. Och att jag återigen, efter min utbildning har blivit tvingad att leva änku en gång på soc, så är det oerhört jobbigt för min självkänsla. Jag vill jobba, men den arbetsmarknad som vi har idag passar inte folk som jag, som är mer praktiskt lagda och har svårt att ta in information från skolbänken. Helt ärligt så hade jag nog passat in att leva i en helt annan tid. 
Så att få en fråga om vad jag har gjort idag, det är jobbigt. Hade helst av allt vekat säga att jag har jobbat. 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela