klabbesworldtwo

en liten blogg som handlar om mitt liv och mina tankar om diverse saker....

Har varit en hemsk höst...

Publicerad 2019-10-31 18:48:01 i

Jag brukar gilla hösten alltsomoftast, men denna höst har varit sjukt jobbig så här långt. Och jag tror jag vet vad det beror på. Och det har nog att göra med att jag känner en rätt stor ångest över att behöva gå arbetslös efter den utbildning som jag tog examen ifrån i somras. Och inte fan var det detta jag såg framför mig när jag höll på att plugga för fullt. Och lärarna sa att det skulle finnas SÅ mycket jobb, fast det skulle visa sig vara rena lögnerna. Och jag är på det stora hela enormt missnöjd med hur utbildningen var. 
Jag hade sett fram emot att jobba, inte behöva gå på sov bidrag och vara arbetslös. Klart man mår dåligt då

har varit ett tag sen jag skrev...

Publicerad 2019-10-30 22:28:54 i

Det har ju varit några dagar sen jag skrev här, och jag har verkligen skriv abstinens, för jag bara känner att jag måste skriva av mig här, för det sticker av skrivabstinens i mina fingar när jag skriver detta ikväll.
Jag har tankar om att lägga ner denna blogg, för jag vet inte riktigt vad denna blogg spelar för roll för mig idag, men jag vet en sak, och det är att jag mår bra av att skriva här, och det har varit bra för mig att skriva av mig här när jag känner att jag mår dåligt, så jag kommer nog att fortsätta att skriva här på denna blogg ett bra tag till. Dock så tror jag inte att denna blogg har några läsare, men det är väl kanke bra med tanker på det jag skriver om här, för de ämnen som jag tar upp är väl inte direkt politiskt korrekta åsikter, fast jag tänker som så, att det ger jag fan i utan jag skriver det jag tänker och tycker, och sen om någon tar illa upp, så är det inget som jag tänker bry mig om. Jag skriver om det jag vill, sen får folk säga vad de vill.
 
Jag vill först och främst skriva att jag tycker att det är bra skönt att det är höst, och det är mörkt och kallt ute, och jag måste säga att jag njuter så in i helvete just nu. För hösten är nog den årstid som jag har kommit att gilla mest av alla årstider som vi har, dock så vet jag inte riktigt varför jag gillar hösten så mycket, men det kan ju ha att göra med att jag gillar mörkret och att samhället blir så mycket lugnare mot den sjukt hysteriska sommaren, som jag alltmer har kommit att hata ju äldre jag blir. För det är ju stört omöjligt att betsämma tid och träffa folk om sommaren, för folk är ju så sjukt stressiga och hysteriska om sommaren nuförtiden. Hur vore det om man skulle stressa ner lite och njuta av den korta tid vi har på denna planeten jorden som den kallas. Men nejdå, folk ska stresssa så jävla mycket att de glömmer totalt bort att leva. Men jag har slutat att höra av mig till folk om sommaren, för jag vet att det inte går att bestämma något, och det verkar ju som att är man singel och lever ensam, då är man inte direkt den första som folk hör av sig till om det ska ska bjudas in till en middagsbjudning. För jag vet ju hur folk snackar, för det är ju så EXTREMT viktigt att det är jämna par när det är en middag, och är man singel, då får man ju alltid höra frågor om när man ska träffa någon. Fast jag brukar strunta i sånt om jag är på en sån middag. Jag brukar mer driva med folk som ställer såna frågor. Jag brukar ställa frågor som typ "Är det inte jävligt trist att ligga med samma grotta hela tiden?". Jag ställde denna fråga som kontring en gång på en middag, och vilket liv det blev, men det var bara kul att skåda spektaklet. Dock har jag inte blivit inbjudna till detta par något mer, fast det gör inte mig något. För de var ändå så sjukt trista att hänga med,
 
Jag var förra helgen uppe och hälsade på min mamma, och det är ju alltid lika kul och roligt att träffa henne. Dock börjar det bli bra jobbigt numera att lämna henne och hennes fantastiska ställe och hus som hon har. Och detta ställe som hon bor vid har kommit att betyda oerhört mycket för mig, för det är dit jag åker om jag känner att jag behöver vila upp mig och hämta nya krafter. Det är svårt för mig att sätta ord på varför jag trivs så bra hos min mamma, men jag tror att det har att göra med att naturen och luften där uppe är så härlig. Och när jag trampar marken hos henne, så är det lite som att mina förfäder talar till mig och ger mig nya krafter.
 
Jag lade märke till en sak när jag satt på bussen hem till min bostad från tågstationen i min stad. Och det jag lade märke till, var dessa invandrare som ska föra ett sånt jävla liv, och då tänker jag på de muslimska invandrare som har kommit till sverige. Och jag brukar inte klaga på detta, för jag är ju van vid invandrare eftersom jag är uppvuxen i Stockholm, och när jag satt på tunnelbanan då när jag var yngre så kändes det som att de invandrare jag mötte då inte förde lika mycket liv som de som nu finns i Falun. Men det ÄR ett jävla liv de för, och ska man anpassa sig till vårt samhälle så måste dessa invandrare nog tänka på hur de är när de är ute i samhället. För i sverige så skriker vi inte och för ett jävla liv när vi sitter på bussen, utan vi är tysta och stör inte vår nästa granne i sätet framför. Men tror ni att dessa invandrare tänker på detta, nej då, utan de för ett jävla liv som att de tror att de är kungar på jorden.
Jag förstår att det är så här de är när de är i sina länder, men nu är det så att vi behfinner oss i Sverige och då anpassar man sig efter våra seder och bruk. Men det verkar mer som att det är vi svenskar som ska anpassa sig efter de invandrare som kommer hit.
 
 

SD är snart största partiet...

Publicerad 2019-10-24 10:34:36 i

 
Det är väl inte så konstigt att SD snart kan vara det största partiet, för de övriga partierna gör ju inget för att förbättra vårt samhälle. För medans jag läser dagligen i media om att det skjuts och sprängs överallt, så talar våra politiker om miljö och att bygga snabbjärnväg. Det är inte konstigt att folk har tröttnat på hur våra politiker är idag. 
Och för att inte tala om det helt sjuka genus debatten som förekommer idag. Jag skiter väl i vad folk har för kön eller om han är en hon och hon är en man, så länge folk inte drabbar mig med detta så får folk vara hur de vill. Men jag tycker inte att man ska pracka på detta på våra barn. 

Har fått mycket gjort idag...

Publicerad 2019-10-22 21:34:32 i

 
Det är kväll, det är tisdag och jag känner mig nöjd med dagen. För jag har fått mycket gjort idag. 
Det började med en körlektion idag på bilskolan, sol dock inte blev riktigt som jag tänkte mig. Utan det var nog den sämsta körlektionen hitintills, och jag kände direkt aggression över att jag har presterat så jävla dåligt. Men jag ska försöka att inte ta dessa lektioner så personligt, utan jag kan bara göra mitt bästa. Men jag SKA fixa körkortet denna gång, det finns inget annat för mig. 
Jag drog sen hem och tog en sväng förbi mataffären och köpte lite ingredienser till kvällens middag som kom att bestå av lax i vitlökssås tillsammans med kokt pasta. Och detta kom att bli en väldigt god middag som fick mig genast på bättre humör. 

En regnig lördag...

Publicerad 2019-10-19 18:23:58 i

 
Det har varit en väldigt regnig helg så här långt och för att inte tala om denna lördag, men jag sket i vädret och begav mig ut ändå för en längre promenad, och det kom att bli en väldigt skön promenad i mina dagar. Lyssnade på en radiodokumentär om Björn afzelius, och jag måste säga att det var stark att höra Mikael Wiehe berätta om sin fina vänskap till Björn. Det var faktiskt så att jag fick en liten tår i ögat när han berättade det. Manlig vänskap kan vara vacker ibland. 
 
Efter promenaden så kollade jag in en helt sanslöst dålig shl match mellan Leksand som på hemmaplan tog emot djurgården. Men det blev aldrig någon spänning för djurgården var totalt överlägsna på rinken. 

Jag är FÖR snygg...

Publicerad 2019-10-19 01:41:03 i

Jag tror jag vet varför ingen tjej vågar dejta mig, och det är ju självklart att jag är för snygg. Det måste ju vara så, för jag är ju så snygg så det finns ju inte😉

Sverige har ingen själ längre...

Publicerad 2019-10-18 22:40:30 i

 
Jag måste bara publicera detta citat ur den Ulf Lundell bok som jag just nu läser, och det han vill säga ned detta stycke är nog att landet Sverige har tappat sin själ rätt mycket, och det ju kan jag nog rätt mycket skriva under på. För vi ska ju lägga ner alla våra traditioner i detta land och ersätta det med något hbtq tjaffs eller något muslimskt skit som typ ingen vill fira. 
Det som jag tycker är sjukt, det är att skulle man komma som invandrare till något annat land i övriga världen och säga att jag tycker att vi ska ersätta era traditioner med våra från vårt land, då skulle man nästan helt säkert bli utkastad från det landet, men i kära Svedala där allt ska vara så perfekt och tyst, här är det helt ok att säga att vi ersätter den svenska flaggan med en hbtq flagga istället. 
 

Sverige är på många sätt ett jävla trist land...

Publicerad 2019-10-18 19:42:15 i

Jag känner mer och mer av att jag skulle behöva komma ut i världen och resa mer och komma bort från detta jävla skitland som kallas Sverige.
För nog börjar detta land att falla sönder i dess hörn, men ändå så verkar folk i detta land gå runt och tro att allt är som vanligt, men tyvärr är det inte samma gamla Svedala som förr, utan mer ett land som kommer att bestå av otroliga klasskillnader i framtiden och då i form av gated communityn där de rika och framgångsrika bor och där dess barn kommer att gå i friskolor där det bara kommer att få plats för endast de mest framgångsrika barnen. De övriga barnen kommer att få gå kvar i den gamla kommunala skolor, som tyvärr är utom all räddning är jag rädd om inget görs nu. Men tyvärr så är ju våra politiker mer intresserade av att tala miljö och lyssna på idioten Greta Thunberg. Och henne kommer man nog lösa skandalrubriker om hur utnyttjad och dåligt hon mådde under de ha tid i hennes liv. 
Men det verkar som att våra politiker tyvärr är mer intresserad av att åka på Bindefelt fester än att ta hand om Sveriges väl och ve. 
 
Nej tills dess att det kommer att lösa sig för mig så kommer jag att ligga lågt och bida min tid för att se flytta från detta helvete till land. Jag känner mig inte alls hemma längre i detta land. 
 
Och en sak till, och det gäller invandrare och deras barn som fan tror att de kan få hålla på hursomhelst. 
Jag var förbi min mataffär och medans jag stod i kön till kassan så hade jag ett gäng med muslimska ungdomar bakom mig, och det var fan vad de tjattrade på sitt språk, det var nästan så att de halvskrek när de pratade. Hur vore det om de skulle lära sig svenska och lära sig att smälta in i det svenska samhället. Men nejdå, det är ju så jävla synd om dem hela tiden och med tanke på deras slöja som jag nog tycker borde förbjudas. 

Detta med nätdejting...

Publicerad 2019-10-17 21:27:10 i

Jag har ju varit på det igen, och då menar jag nätdejting. För en vän till mig har anmält sig till en sida och jag blev sugen igen.  Men vad besviken jag är efter att ha varit anmäld nu några dagar. För det är samma visa som förut, att man som man aldrig får ett svar om man skriver till en kvinna, och det är ju så sjukt jävla trist att det fortfarande är så. Jag kan väl tycka, att får man ett brev från någon då kan man väl ändå skicka ett svar, om det inte finns något intresse. Jag tycker det är bra oartigt att inte svara. Men jag är väl bara gammalmodig som tycker så. De flesta tar väl detta med nätdejting inte så allvarligt, men jag kan inte göra det. Och det har nog att göra med att för mig så har kärlek ALLTID varit något allvarligt och inte något som man tar på icke allvar. 

Kan hålla med Trump lite...

Publicerad 2019-10-17 11:10:29 i

 
Jag är väl inget större fan av Donald Trump egentligen, men vissa saker kan jag tycka att han gör bra. Och detta ned att han sätter USA och deras intressen först är väl något som jag kan gilla faktiskt. Varför ska länder lägga sig i andra länders problem hela tiden? Jag tycker att många länder måste ta tag i sina egna problem först, innan de begär hjälp från andra länder.
Och detta med Trump och hans uttalande om att Syrien inte är isas problem, det kan jag lite hålla med om. 

Nej jag tänker inte söka hjälp...

Publicerad 2019-10-16 18:11:56 i

Jag vet att jag inte har mått speciellt bra när det kommer till min psykiska hälsa den sista tiden, men det är väl inte så konstigt med tanke på all skit som jag tvingas att genomlida. Och då är det några i min vänskapskrets som har föreslagit att jag borde söka hjälp för mitt dåliga mående, och jag har tänkt att göra det, men efter att ha tänkt efter väldigt mycket på vad som skulle få mig att må bra så är det att få tag på ett jobb där jag får något att göra om dagarna, och jag har en uppgift att uppfylla i samhället och jag har arbetskamrater. För är det något jag saknar, så är det att ha en gemenskap med arbetskamrater. Det är något man inte ska underskatta, men för en social person som mig så skulle det betyda mycket. 
Så jag tänker satsa all min kraft nu på att först ta körkort och sen skaffa ett jobb. Jag tror att mitt mående kommer bli mycket bättre då. 

Mitt liv suger rövballe...

Publicerad 2019-10-16 17:46:32 i

Det är lika bra att erkänna det en gång för alla, jag är en jävla looser och som inte förtjänar att ha det bra i livet. För det är så mitt liv känns rätt så mycket.
Och jag har nog skrivit detta förut, för varje gång som jag mår bra och det är bra en liten stund i livet, då kommer det alltid en ny smäll som trycker ner mig i fotskaften. Och detta hände idag, då jag var på stan och gick en stund, för jag har inte mått bra de senaste dagarna och mest har varit inne, så jag kände att det var dags att komma ut lite, så jag tog bussen ner på stan för att se lite folk iallafall. Och det var en skön lite utflykt tills jag fick ett samtal som verkligen gjorde mig ledsen och deprimerad. Så helt plötsligt så var jag nere på  noll igen när det kommer till mitt mående. 

Det är NOG nu...

Publicerad 2019-10-14 23:26:44 i

Jag har fått DITT svar nu, och det var OERHÖRT jobbigt att få reda på hur du vill ha det, och jag kommer ALDRIG att glömma detta. 
Men nu vet jag och nu går jag vidare med mitt liv. Men tack som fan för att du förstörde denna dag din jävla idiot..... 

Stänger ute omvärlden ikväll....

Publicerad 2019-10-14 18:01:18 i

Jag tänker ha mobilen avstängd ikväll och enbart ägna mig åt god litteratur, bra musik ikväll. För jag orkar dan inte med folk idag. För när jag mår dåligt, då vill jag vara hemma och enbart ta det lugnt. 

En av hans bättre böcker..

Publicerad 2019-10-13 20:52:46 i

 
Denna bok av Ulf Lundell måste nog, om jag fick bestämma vara en av hans bättre böcker. För jag tror det är tredje gången som jag läser denna bok och den är lika bra varje gång det händer. Och jag har svårt att sätta ord på varför jag tycker denna bok är så bra, men det första jag kommer att tänka på är, att jag får lust att älska med en vacker kvinna, en tidig morgon, på en öde strand, någonstans på Gotland, när jag läser denna bok. För boken är då fylld av kärlek så man får ju lust att bara bege sig ut på krogen och fånga första bästa kvinna och sen kyssa henne och säga hur vacker hon är. 
 
 

Jag känner sån sorg...

Publicerad 2019-10-13 19:15:59 i

 
Jag sitter och kollar på Min Sanning i SVT när Sara Danius var med, och jag ska ärligt säga att jag blir så berörd av hennes närvaro i detta program. Och det beror mycket på att hon verkade vara en sån kunnig och viktig person i detta samhälle. 
Jag känner igen de känslor som jag har i kroppen när jag ser detta program, och den sorg som jag känner är väldigt lik den sorg som jag kände när Anna Lindh gick bort för många år sen. Och jag tycker att det finns många likheter mellan Danius och Lindh. Och den största likheten är nog att bägge var starka kvinnor och de var oerhört bra på sina jobb. 

Detta med hur man lyssnar på musik...

Publicerad 2019-10-12 22:43:42 i

 
Jag hörde ett inslag på Ekot idag som jag reagerade lite på. Och det handlade om att ungdomar idag inte lyssnar på hela album idag när de konsumerar musik. Och jag vet att det är andra tider idag och man lyssnar inte på album på samma sätt som man gjorde för några år sen, och sen säljs det ju knappt några album idag. Men jag kan ändå inte lite komma ifrån att jag tycker det är synd om dagens ungdomar och att de inte får uppleva det magiska i att ta fram en vinylskiva ur samlingen, ta ur skivan ur fodralet, lyfta upp pickupen på skivspelaren, sätta på stiftet på första låten och sen bara sätta sig tillbaka i fotöljen och bara njuta av musiken. Detta är något magiskt i detta, och jag kan tycka lite synd om dagens ungdomar att de inte kommer att få uppleva detta mer. 

Lördags tankar...

Publicerad 2019-10-12 19:36:46 i

 
Det var lite av en chock att läsa om att Sara Danius har avlidit, och jag blev faktiskt lite berörd. För jag tycker att hon var en sån stark och modig kvinna. Och det är som jag har sagt till nära anhöriga idag, att vore det inte för Sara så tror jag inte att vi haft någon Akademien och Nobels litteratur pris. 
 
Sen är jag lite less på att jag återkommande får frågor angående min ensamhet och val av livsstil. Men jag är nöjd med hur jag lever just nu, och jag har valt att leva så här för att om jag sja leva tillsammans med en kvinna så vill jag ha ett jobb och en karriär och ett liv att luta tillbaka på. För det blir lätt så att man som ena parten i ett förhållande, och den ena parten bara har jobb så blir man så lätt i beroende position som den som inte har jobb. Och det vill jag ABSOLUT inte uppleva. Jag har haft två korta förhållanden där det har varit så. Och det funkade inte för mig, så därför avslutade jag det. 
Och något som ofta kommer upp när man pratar om mitt sätt att leva, är om jag saknar sex? Och ja självklart gör jag det, men ett förhållande består av så mycket mer än just sex, så man kan nog lugnt säga att jag klarar mig rätt bra utan det. 

Nej inte fler invandrare tack....

Publicerad 2019-10-11 18:53:14 i

 
Jag har lite svårt att förstå den hysteri kring statsministern Stefan Löfven och hans uttalande i veckan om att vi inte ska ta emot fler utan färre invandrare i framtiden. För det är väl NOG som det är just nu. Hela vårt samhälle håller ju på att falla sönder av den kostnad som det kostar att ha tagit hit norra Europas största kvot av flyktingar. Och det är väl dags att ta hand om dem sol har kommit hit och att få dem i självförsörjande. Och detta trodde jag var självklart, men nej då. En massa idioter i riksdagen tycker att vi ska ta emot ännu fler. Jag fattar inte hur de tänker. För mig är det rätt självklart att vi ska ta emot färre invandrare. 

Måna invandrare lever för länge på bidrag....

Publicerad 2019-10-11 10:22:21 i

Denna text som jag tänker publicera nu, den läste jag nyss i Dagens Nyheter, och jag håller mmd insändareskribenten om att jag tycker också att många invandrare sm kommer till sverige lever på tok för längepå bidrag.
 
"När vi talar om integration syftar vi på de politiska åtgärder som på olika vis ska få nyanlända att komma in i det svenska samhället. Tanken är dels egenförsörjning, men även att de ska assimileras in i vår kultur.  För att uppnå detta föreslår politiker ofta skräddarsydda integrationsåtgärder som instegsjobb, obligatoriska språklektioner eller kurser om svenska värderingar. Men den typen av insatser är verkningslösa så länge staten är den som ansvarar för nyanländas försörjning.  Vårt övergenerösa bidragssystem är det huvudsakliga skälet till varför integrationen i Sverige inte fungerar. Att få en snabb integration handlar i grunden om incitament.  Tänk dig att du kommer till ett främmande land. Du talar inte språket, du har inget nätverk, inga pengar och inget stöd. Vad gör du? Jo, du behöver göra ditt bästa för att skaffa ett jobb så fort som möjligt.  Det spelar ingen roll vad det är för jobb, utan du tar det jobbet som finns. Och om det inte finns några jobb, så skapar du ett jobb. Om man däremot får lov att leva på statens peng under längre perioder, så är risken stor att man blir bekväm eftersom man inte behöver skaffa ett jobb direkt.
Jobbintegrationen går hand i hand med kulturell integration. Detta är främst för att incitamenten att anpassa sig till svensk kultur försvagas när du inte behöver arbeta. Tänk dig själv, när det inte är angeläget att skaffa sig ett jobb i ett nytt land så är det är inte heller nödvändigt för dig att bygga upp ett nätverk så fort du kommer till landet. Du behöver alltså varken umgås med svenskar på fritiden, lära dig svenska eller försöka förstå dig på svenska normer och värderingar.  Varför anstränga sig för att passa in om man ändå får sin försörjning serverad på silverfat? Vårt bidragssystem lägger grunden för segregation. När människor inte behöver skaffa jobb blir de passiva. Som resultat klänger många fast vid värderingar från hemlandet, vilket skapar splittring och segregation. På grund av detta ser vi nu kulturellt segregerade områden i många delar av Sverige, där de flesta är invandrartäta. De som råkar värst ut för segregationen är de ungdomar som växer upp i detta utanförskap. I många fall har föräldrarna kanske få eller inga svenska vänner. En del föräldrar kanske talar sämre svenska än vad barnen gör, där hjälp med hemläxor blir en utmaning. 
Att leva på bidrag leder även till en offermentalitet, vilken också riskerar att reproduceras. En del växer upp utan att se sina föräldrar försörja sig själva och ta ansvar för sina egna liv. Det blir då svårt att lära sig att ta ansvar själv. Vårt bidragssystem formades i tanken om att människor skulle känna ekonomisk trygghet i Sverige. Visst leder det till trygghet, men det skapar också en hopplöshet och passivitet som tyvärr gör mer skada än nytta. Den snabbaste lösningen för att förbättra integrationen är att låta människor ta ansvaret för sin egen försörjning. Därför är det viktigt att vi begränsar hur länge nyanlända får lov att leva på bidrag. Detta skapar automatiskt incitament att lära sig svenska, lära sig svenska normer och anpassa sig kulturellt.  Egenförsörjning är viktigt för att människor ska känna sig värdiga. När staten försörjer människor så berövas de sitt självförtroende, vilket är skadligt i längden.  Politiker kan försöka komma på fiffiga snabblösningar på integrationsproblemen. Men allt kommer att vara förgäves om vi inte adresserar roten till problemet: bidragssystemet."

Lite tankar...

Publicerad 2019-10-10 21:13:37 i

Det är väl då för väl att man i Sveriges Radio funderar på att göra om nästan hela tablån och att lägga ner många av de program som finns idag, för helt ärligt, hur många lyssnar på P3 idag? Jag tror inte att det är många och när jag själv har lyssnat så har det mestadels varit en massa dravel som knappt går att lyssna på. Så jag är helt klart för att man ska göra om kanalen P3 helt.
 
Det börjar ju lacka mot jul snart, och jag känner mer och mer och ju äldre jag blir att jag nog helst av allt skulle vilja fira jul själv. För jag tycker mer och mer att jul och andra högtider inte är något för mig, och jag skulle känna mig så enormt dum om jag skulle dyka upp på en julfest själv utan en respektive, det är nog det sista jag skulle vilja uppleva. Och jag ska ärligt säga, att jag har inget emot av att fira julen själv. För det går ingen nöd på mig och jag har lärt mig att ta hand om mig själv. Men så långe som min mamma lever så kommer jag att fira jul med henne. Och jag gör det mest för att jag vill inte att hon ska vara själv på jul. Men när hon inte längre finns, och om jag inte har en familj tills dess, så kommer jag nog att fira högtider själv. Och sen vill jag inte vara en börda för andra vid högtider, jag vill kunna klara mig själv och rå om mig själv. 
 
Det delades ju också ut Nobels litteratur pris idag, och vilket ståhej det har varit i media. Men det är väl tur att media har fått sitt litteratur pris så att de har något att skriva om. 

Jag behöver inte kärlek....

Publicerad 2019-10-09 21:35:00 i

Vad är det jag klagar över? Jag behöver inte någon kvinna i mitt liv utan jag klarar mig rätt bra själv.
Det enda jag behöver är ett bra kök, goda och bra matvaror, en bra skivsamling och en whisky då och då. Då klarar jag mig ta mig fan:)

Zlatan och andra tramserier...

Publicerad 2019-10-09 21:26:43 i

 Jag tycker att dagarna just nu fylls av så jävla mycket idioti så jag tror att jag ibland ska koka över av ilska. För jag läser varje dag om att det sprängs och det dödas folk öppet på våra gator, och den svenska välfärdent inte som den var förr och för att inte tala om den svenska skolan som tydligen inte är som den var förr innan Göran Persson kommunaliserade vår svenska skola som en gång var i världsklass, dock kan vi inte direkt säga det om den idag. Jag borde inte reagera som jag gör om det inte vore för den flathet och mörkning som jag tycker sker i svenska medier av hur det ser ut i verkligheten. Mem så tycker jag att det är. 
För istället för att skriva om hur det egentligen ser ut i samhället så skriver medier idag mer om en jävla Zlatan staty och om att Greta Thunberg kanske kan få Nobels fredspris. 

Ännu mer Greta Thunberg tramseri...

Publicerad 2019-10-09 11:47:32 i

 
Det verkar inte finnas några gränser för den idioti som kretsar kring fenomenet Greta Thunberg. Och detta tar väl priset ändå, att hon är med i snacket kring Nobels fredspris. För vad har hon gjort för freden i världen? Inget om ni frågar mig. Tycker ner hon skrämmer upp barn och retar den vuxna generationen. 

Han skriver som jag känner mig...

Publicerad 2019-10-08 17:57:43 i

 
Detta är ett utdrag ifrån boken Saknaden av Ulf Lundell, och jag läste detta stycke nyss och det fick mig att reagera, för det är exakt nästan så här jag känner mig som man, för inte fan känner jag mig som man, snarare som en kille i en snart 40 årings kropp. 

En bra kväll är det...

Publicerad 2019-10-07 21:13:53 i

Ibland så kan ju måndagskväll vara riktigt lyckade, och denna måndagskväll har kommit att bli riktigt lyckad. 
Tror det har en hel del med att jag har fått mycket gjort idag i form av lyckad körlektion och sen var jag iväg och klippte mig, och det behövdes, för det var fan inte klokt var långhårig jag var. 
 
Drt blev inget matlagande ikväll, för jag har så många matlådor i frysen som jag måste äta upp. 
Men efter maten så kände jag för en god whisky, en bra bok och skön musik. Och det är oftast så jag tillbringar mina kvällar, för jag har verkligen kommit att älska att läsa böcker. 
 

Nja ingen medalj...

Publicerad 2019-10-06 19:43:17 i

 
Nej det blir nog ingen medalj för Kim Amb i spjut, men han är i final och det måste vi vara nöjda med. 
Dock ska man tänka på att det är inga direkta långa kast ännu så länge, så får bara Amb till tekniken så kan det bli en fortsatt bra final för han. 

Vad har hänt med finskt spjut???

Publicerad 2019-10-06 19:13:00 i

 
Det är bra konstigt att Finland inte har någon bra spjutkastare just nu. För de har ju nästan jämt haft någon i världsklass i denna friidrotts gren. Och det lite tråkiga är att de för första gången i historien kunde ha fått en final utan en deltagare. 

Klart man ska utvisa tiggarna

Publicerad 2019-10-06 18:08:58 i

Jag tycker att det är en utmärkt debatt artikel i dagens Aftonbladet, och det handlar om att det är några politiker som vill att man ska utvisa utländska tiggare som är här och tigger. Och själva poängen är att har man som utlänning varit här mer än tre månader utan att ha skaffat sig en försörjning, då ska man utvisas. Och jag kan inte annat än tycka att detta är en utmärkt idé. För detta är väl egentligen inget problem som ska lastas på Sverige, utan berörda land. 
 
 

Ikväll är det rätts så nice😀

Publicerad 2019-10-05 19:12:46 i

Denna lördag har varit helt ok faktiskt. 
 
Jag tog en promenad förut som var hur skön som helst, och under promenaden så lyssnade jag på söndagsintervju i p4. Och denna gång så var det Lars Winnerbäck som ställde upp, och det hör ju verkligen inte till vanligheterna att han ställer upp på en intervju. Men det var nog en av de bättre intervjuer med han jag har hört, och det känns ju som att han lever ett mycket bättre liv idag, och det kanske har en hel del att göra med att han har träffat en fru som han älskar och att han har barn. Sånt brukar ju göra att man blir mer tillfreds med livet. 
 
Annars så ligger jag just nu i badkaret och smuttar på en god whisky. Jag har kommit att bli en lite av en whisky lover med åren. Men det finns inget bättre än att smutta på en fitta en lördagskväll. Nej oj!!!!!!! Jag tror mina tankar flög iväg lite där. Jag menade självklart att det finns inget bättre än att smutta på en go whisky en lördagskväll som denna.
Blir snart dags att gå upp och fixa till en jävligt god middag. Och som jag faktiskt tänker avnjuta själv, utan att någon feministfitta ska lägga sig i vad jag äter. Jag äter det jag vill, och ingen ska lägga sig i det.
 
 

Bra med tiggeriförbud

Publicerad 2019-10-05 11:51:58 i

 
Jag tycker att det är skönt att det börjar att komma en motrörelse mot detta med alla tiggare man ser ute i samhället. Och jag tycker faktiskt att detr bra med ett förbud mot detta, för jag är sjukt trött på att se tiggare varje gång jag ska gå och handla. 
Tycker också att det är rent trams att FI idag ska demonstrera mot förbudet idag på Lidingö. Men det visar ju bara att man inte kan ta det partiet på allvar. 

Jag känner mig TRÖTT...

Publicerad 2019-10-05 01:24:49 i

Jag vet inte vad det är, men jag känner mig bra TRÖTT på allt. För det känns som att jag lever mitt liv åt någon annan och inte för mig själv. Men en av de största känslor jag har, det är att jag inte känner mig hemma i detta tidevarv. Det känns ofta som att jag hade platsat bättre i en tidigare tid, där det räckte med att man gjorde sitt nästa och det var nog. Idag ska man ju kyssa arsle sol fan för att få ett jobb, men nu är det så att jag inte är en sån person, men idag då ska man tydligen vara så. Men jag tänker inte spela med i dessa spelregler utan jag tänker vara den jag är. 
Men jag börjar känna en enorm TRÖTTHET på att hela tiden misslyckas. Jag tar fan snart livet av mig än att jag stället upp på denna fars som kallas mitt liv. 
 
Tack för mig ikväll. 

Har ingen lust att träffa någon tjej just nu...

Publicerad 2019-10-04 18:50:19 i

Nej jag har inte lust att träffa någon tjej just nu, och det är många anledningar till att jag inte vill det och jag har varken lust eller ork att gå in på det just nu. 
Men varför jag skriver om det är bara för att mitt livsval verkar provocera folk, för det verkar som att man MÅSTE träffa någon partner och leva med, det verkar som att det inte går att leva ensam ett tag, vilket jag har valt att göra. 
Och sen vill jag inte utsätta mig för den förnedringen av att leva tillsammans med någon som har jobb och är van vid att kunna göra bra saker som tillhör livet, som till exempel att åka på semester, shoppa, gå ut flera gånger i månaden, men jag kan tyvärr inte göra det just nu och jag accepterar detta och hur mitt liv ser ut just nu. Jag har valt att leva som jag gör för att det är så mitt liv ser ut just nu. Jag får rätta munnen efter matsäcken lite, för det är så här mitt liv ser ut just nu. Och jag tror heller inte att någon tjej skulle vilja vara ihop med någon som är arbetslös och lever på soc när han är 39 år. 

Varför diskuterar vi omskärelse????

Publicerad 2019-10-04 18:19:51 i

Jag har bra svårt att förstå att vi ens diskuterar detta med om omskärelse ska få vara tillåtet eller inte i Sverige. Jag tycker det är en självklarhet att det ska vara totalt förbjudet med det i vårt land, allt annat är nonsens. 
 
 

En pilgrim död

Publicerad 2019-10-03 19:54:44 i

 
 
Detta är nog en av de bästa svenska serier som jag har sett, och jag vet inte vilken gång i ordningen som jag ser denna, men den är värd att se om. Och Rolf Lassgård gör nog en av sina bästa roller här tycker jag. 

Över 50 ligor i Stockholm...

Publicerad 2019-10-03 18:11:30 i

Man behöver väl inte direkt vara någon Einstein för att fatta att det beror på invandringen att Stockholm har drabbats av att det finns över femtio brottsligor i den staden. Men tror ni att det skrivs något om detta i våra stora tidningar, nej för fan heller att de gör. Och jag börjar att bli bra trött på att ett mörkas så enormt mycket i våra traditionella medier. Det är tur att det finns alternativ att ta till om man vill veta sanningen. Dock ska man veta att man måste vara på sin vakt när man tar del av sociala medier, för det kan slarvas enormt mycket med källor där. 
Sen måste jag vara ta upp en sak som jag börjar att störa mig på mer och mer. Det är att invandrare, och speciellt män ska prata så högt när de ska prata med varandra eller om de pratar i telefon. Fan det är ju nästan så att de skriker. Man kan ju tycka att de kunde ta mera hänsyn till oss övriga svenskar. 
 
 

Ylva Johansson och hennes fiasko...

Publicerad 2019-10-03 11:51:46 i

 
Ylva Johanssons första försök att bli EU-kommissionär misslyckas på grund av brist på konkret politik. Vem är förvånad? När hon var minister väntade arbetsmarknaden länge på konkretion som aldrig kom. 

Det blev silver...

Publicerad 2019-10-01 21:25:36 i

 
Man har sett mycket fantastiskt bra tvsport, men denna tävling är något av det häftigaste jag sett. Han är 19 år men han verkar så sjukt mogen. Nästa gång blir det osguld:) 

Kom igen Mondo...

Publicerad 2019-10-01 20:11:53 i

 
Det har börjat väldigt bra för Armand Duplantis ikväll, för han har klarar sina i gångs höjder i första försöket på ett övertygande sätt. 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela